- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Acil servis hayatı risk taşıyan kişiler içindir, hap bulunmaz, bioenerji de acilde olamayacağına göre mecburen iğne olacaksiniz, keşke gitmeseymissiniz.Merhaba arkadaşlar bugün çok kötü hastalandım acile gittim emziriyorum doktora defalarca sordum bişey olur mu diye iğne verdi vuruldum ama içim hiç rahat değil Keşke hiç gitmeseydim
İğne vurulduktan sonra iki göğüsteki ilk sütü sağın atın. Sonrakinde emzirin. Doktora da söylediyseniz sıkıntı olsa zaten söylerdi uyarırdı. Ama içinize sinmiyorsa dediğim gibi yapın.Zaten çok kötü olmasam ve kafama göre ilk kullanmayı seven bi tip olmadığım ve hafta sonu olduğu için meccccbuurr gittim ha bide siz hiç acile gitmediniz sanırım ve aynı fikirdeyim keşke git
Merhaba arkadaşlar bugün çok kötü hastalandım acile gittim emziriyorum doktora defalarca sordum bişey olur mu diye iğne verdi vuruldum ama içim hiç rahat değil
Hastalığını bebeğine geçirmenden iyidir böyle şeyler için tedaviyi kabul etmemeyi benim kafam almaz
İşte meraklı ben adını sormayı unuttum agt diye bişey yazıyordu kağıtta iki saat emzirme tat değişikliği yapabilir dedi bekledim ama ne biliyim korktum işte
Emzirdim iki saat bekledim biraz sagdım teşekkürler herkese
Merhabaemzırdıgın ıcın doktor ona gore ılac vermıs sutunu sag dok sonrasında emzır nolacak kı
bende emzırırken ıgne olmustum hıc bırsey olmaz
merhaba gecmıs olsunMerhababaya eski mesajınız ama ararken denk geldim ve sormak istedim. Emzirirken olduğunuz iğne antibiyotik ya da ateş düşürücü gibi bişey miydi? Bana da gerekebilir biraz rahatsizlandim bugün.
Ancak okuyabildim cevabınızı, teşekkür ederimmerhaba gecmıs olsun
evet antıbıyotıklıydı emzırdıgımı ısrarla soyledıgımde guldu bebegını senden bıle ıyı dusunuruz merak etme ona gore verıyorum bunu demıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?