Emzirirken İğne vurulmak

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Merhaba arkadaşlar bugün çok kötü hastalandım acile gittim emziriyorum doktora defalarca sordum bişey olur mu diye iğne verdi vuruldum ama içim hiç rahat değil Keşke hiç gitmeseydim

Ne iğnesi,antibiyotik mi? Doktora söylediysen,o zaten emzirirken vurulabilen iğne yapmıştır.ben emzirirken on gün antibiyotik kullandım,bebeğimi de emzirdim.

İşte meraklı ben adını sormayı unuttum agt diye bişey yazıyordu kağıtta iki saat emzirme tat değişikliği yapabilir dedi bekledim ama ne biliyim korktum işte

Merhaba arkadaşlar bugün çok kötü hastalandım acile gittim emziriyorum doktora defalarca sordum bişey olur mu diye iğne verdi vuruldum ama içim hiç rahat değil Keşke hiç gitmeseydim
Acil servis hayatı risk taşıyan kişiler içindir, hap bulunmaz, bioenerji de acilde olamayacağına göre mecburen iğne olacaksiniz, keşke gitmeseymissiniz.

Zaten çok kötü olmasam ve kafama göre ilk kullanmayı seven bi tip olmadığım ve hafta sonu olduğu için meccccbuurr gittim ha bide siz hiç acile gitmediniz sanırım ve aynı fikirdeyim keşke git

Zaten çok kötü olmasam ve kafama göre ilk kullanmayı seven bi tip olmadığım ve hafta sonu olduğu için meccccbuurr gittim ha bide siz hiç acile gitmediniz sanırım ve aynı fikirdeyim keşke git

İğne vurulduktan sonra iki göğüsteki ilk sütü sağın atın. Sonrakinde emzirin. Doktora da söylediyseniz sıkıntı olsa zaten söylerdi uyarırdı. Ama içinize sinmiyorsa dediğim gibi yapın.

Bu kadar abartacak ne var bunda anlamadım. Emzirdiğini söylemişsin ona göre iğne yapmışlardır. Ben emzirirken narkoz aldım, doktor ilk sütü sağıp dök sonra güvenle emzirebilirsin dedi. İçine hiç sinmiyorsa öyle yap (ki antibiyotik de kullandım yine emziriyordum).

İşte meraklı ben adını sormayı unuttum agt diye bişey yazıyordu kağıtta iki saat emzirme tat değişikliği yapabilir dedi bekledim ama ne biliyim korktum işte

Doktor size gerekli açıklamayı yapmış zaten 2 saat emzirme diye.
Kaldı ki gebe iken bile kullanılabilen antibiyotik var..

emzırdıgın ıcın doktor ona gore ılac vermıs sutunu sag dok sonrasında emzır nolacak kı
bende emzırırken ıgne olmustum hıc bırsey olmaz

emziren anne olsun mu? hastaliginizin tedavisi bu. sute gecmeyen hic bir ilac yok. o nedenle dra soylediyseniz endiselenmeyin...

emzırdıgın ıcın doktor ona gore ılac vermıs sutunu sag dok sonrasında emzır nolacak kı
bende emzırırken ıgne olmustum hıc bırsey olmaz
Merhaba🌺 baya eski mesajınız ama ararken denk geldim ve sormak istedim. Emzirirken olduğunuz iğne antibiyotik ya da ateş düşürücü gibi bişey miydi? Bana da gerekebilir biraz rahatsizlandim bugün.

Merhaba🌺 baya eski mesajınız ama ararken denk geldim ve sormak istedim. Emzirirken olduğunuz iğne antibiyotik ya da ateş düşürücü gibi bişey miydi? Bana da gerekebilir biraz rahatsizlandim bugün.
merhaba gecmıs olsun
evet antıbıyotıklıydı emzırdıgımı ısrarla soyledıgımde guldu bebegını senden bıle ıyı dusunuruz merak etme ona gore verıyorum bunu demıstı

merhaba gecmıs olsun
evet antıbıyotıklıydı emzırdıgımı ısrarla soyledıgımde guldu bebegını senden bıle ıyı dusunuruz merak etme ona gore verıyorum bunu demıstı
Ancak okuyabildim cevabınızı, teşekkür ederim💕 simdilik daha iyiyim, igne verilebiliyor olması bile içimi rahatlatti çünkü hap yutamıyorum🥺

Back