Emzirirken hamile kalmak

Kuzeymasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
560
208
Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???

Bunu doktora danışmanız lazım, en doğru şekilde sizi yönlendirecektir.
İlk bebek kaç yaşında?
Benim bildiğim hamilelikte diğerini sütten kesmeniz gerekiyor.
Ama en doğru doğum doktorunuz sizi yönlendirir bu konuda.

Bunu doktora danışmanız lazım, en doğru şekilde sizi yönlendirecektir.
İlk bebek kaç yaşında?
Benim bildiğim hamilelikte diğerini sütten kesmeniz gerekiyor.
Ama en doğru doğum doktorunuz sizi yönlendirir bu konuda.
Doktorum kes dedi 10 aylik oglum saglik ocagindaki,hemsore bebegine bi zarari olmaz sen zayif vitaminsiz kalirsin dedi

Eğer doktorun kes dediyse kesmelisin.
Sağlık ocağındaki hemşireler, uzman doktor bilgisine sahip değildir.
Hala için rahat değilse, bir başka doktora da görünebilirsin.
Onun da tavsiyelerini alabilirsin.

Ben aynı şeyi yaşamadım, fakat çevremde emziren ve hamile kalan kadınlar hep emzirmeyi kestiler.
Elbet bunun da bir sebebi vardır diye düşünüyorum.
Fakat senin vitaminsiz kalman, zaten otomatik olarak bebeğini de etkileyecektir.
Senin vücudunda can buluyor neticede.

Konularinizi hatirliyorum. 2. bebek icin yanlis bir zaman degil mi? korunarak oldu sanirim ama daha once de konunuz var bununla ilgili. korunma yonteminizi yeniden gozden gecirin.

Konularinizi hatirliyorum. 2. bebek icin yanlis bir zaman degil mi? korunarak oldu sanirim ama daha once de konunuz var bununla ilgili. korunma yonteminizi yeniden gozden gecirin.
Konumun cevabi bu degil ben baska biseyden bahsediyorum korunarak oldu yada korunmayarak onemli olan bu degil

Hayır kesmeniz gerekmiyor. Hatta 2. Çocuğunuzu doğurduktan sonra iki çocuğunuzu aynı anda emzirebilirsiniz bile ama ne yazık ki ülkemizde bu bilinçlilik doktorlarımızda bile yok.

Hayır kesmeniz gerekmiyor. Hatta 2. Çocuğunuzu doğurduktan sonra iki çocuğunuzu aynı anda emzirebilirsiniz bile ama ne yazık ki ülkemizde bu bilinçlilik doktorlarımızda bile yok.
Devam edebilir ama anne daha çok yorgun düşecek zatn 3. aydan snra süt azalacaktır

Emzirirken hamile kalan varmi aranizda emmeyi biraktirtinizmi yoksa devammi ettiniz devam ettiyseniz bebeginize bi zarari,oldumu anneler yardiim ???

Ben ikinci bebeğime emzirirken hamile kalmiştim.doktorun dediğine göre 6.aya kadar bi zarar olmuyormuş ama zaten sütun tadimi değişiyor aciyor mu ne kızım emmeyi kendi istememişti ve emsede kusmuştu

Devam edebilir ama anne daha çok yorgun düşecek zatn 3. aydan snra süt azalacaktır

yok süt azalmaz sadece düzene girer. Sık sık emzirildiği sürece azalma olmaz. Ha ama tabi sizin dediğiniz gibi anne yorulabilir. O konuda pek bilgim yok.

Instagram hesabınız varsa emzirme hakkında bilgi veren hesapları takip edin. Bilmediğimiz, yanlış bildiğimiz her şeyin doğrusunu öğretiyorlar. Oradaki paylaşımları inceleyin mutlaka yararı olacaktır.

Koca karilar bile emzirilmez derler ama sebebi nedir bende bilmiyorum.Mantık olarak bana pek te dùzgün gelmiyor zaten hem hamilesin hemde bebek emziriyorsun sanki karnindakinin hakkima giriyorsun gibime geliyor banada. Ama dr ne derse o tabiki .

Tandem emzirme diye geçiyordu sanırım.
Bırakmak gerekmeyebilir.
Ama içeriği ay ay değişiyor diyorlar anne sütünün, ikisini birden emzirmek nasıl olur bilmiyorum.
Yapanı fbookta bi grupta görmüştüm.

Ben yine bu sitede okumuştum sanırım. Hem hamile olup Hem emzirmeye devam edenler varmış. Ama bildiğim kadarıyla emzirmek rahimin kasilmasina sebep oluyor. Hatta bu doğumdan sonra rahmin toparlanmasina yardımcı oluyor

X