Emzirirken hamile kalan anneler bir sorum var size

Ya bir de şunu sormak istiyorum aralarında kaç yaş ya da ay var çocuklarınızın? Ve zorlandınız mı hiç? açıkçası 2. Çocuğu istiyoruz ama bunu pek düşünmedik
🤣🤣🤣 6 yila uc cocuk sigdirmisim 7 yillik evliyim 🤣 buyuyolar ya ama yalniz basima buyutuyorum dogum yapip eve gelir gelmez yemek yapmisim bebelere kendim bakmişim hep. hic uyumadigim geceler oluyo bazen bi bakiyorum unutmusum hic yemek yememisim🤣 ama canlari sag olsun hep sukr ediyorum rabbim olmayan her kese versin.

insallah 😍 ikiz olsa ucu birden buyutursun 🤣 uc tane daha eylenceli oluyo 🤣🤣🤣🤣sabah ne zaman aksam ne zaman bilmiyosun ayin kaci saat kac bilmiyosun 🤣🤣🤣
Ay yok deme öyle canım valla ikiye korkarak karar verdik ikiz olursa huni takar öyle gezerim evde. Annelik çok güzel bir şey ama yoruyor da. Zaten sırf yorucu diye ikinciyi de ilkiyle büyütmek istiyoruz ilerde daha uğraşmayalim diye. Hep iki çocuk hayalimizdi üçüncü kazayla olursa anca kabulümüz hele de ikiz...😱

Ben geçen ay kimyasal oldum 14 u değil on beşinde ilişki oldu ama adetin ikinci günü bta HCG 28 çıktı iki sonra yirmi adetin son günü ise kanamam basladı eylul 22 de bitti kanama ilk ilişki 26 Eylül oldu 29 unda hemogram verdim beta sıfırdı 4 /5 Ekim idrar verdim boştu 26 sında kalsam silik de olsa çıkardı benim ilişkinin yedi sekizinci günü idrarda görüyorum 3 Ekim'de iliski oldu 10 Ekim'de silik ciktı idrarda 11 Ekim kanda 49.16 çıktı nasip olursa pazartesi tekrar kan verecem kimyasal sonrası adet günümde 49.16 çıktı ama Eylül adeti betadan dolayı altı gün kaymisti ben de yumurtlam bir hafta kayar diye hesapladım zaten resmen sağdan bir şey yuvraliyorlar gibi hissettim ateşim oldu akıntı batma vs
Çok geçmiş olsun kimyasal, beta artış oranı kaç olmalı vs pek bilgim yok ilk gebeliğimde idrar testinden sonra keseyi görmeye gitmiştim hiç kan falan vermeden öğrenmiştim.umarım en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğiniz olur. Siz emzirirken mi hamile kaldınız?

Ay yok deme öyle canım valla ikiye korkarak karar verdik ikiz olursa huni takar öyle gezerim evde. Annelik çok güzel bir şey ama yoruyor da. Zaten sırf yorucu diye ikinciyi de ilkiyle büyütmek istiyoruz ilerde daha uğraşmayalim diye. Hep iki çocuk hayalimizdi üçüncü kazayla olursa anca kabulümüz hele de ikiz...😱
evet cok zor aslinda bana doyolar sen nasil bakiyosun nasil ediyosun millet bir tane cocukla bisey yapamiyo ama Allahda anneye guc veriyo bir bebek icin yetecek guc veriyosa inan ikiz hatda ucuz olsa yinede onlara yetecek gucu veriyo. bana hic yardim eden olmadi esimde sadece evdeyse cocugu tutar gezdirir yada salliyo uyusun baska her seyi kendim yaparim evinde herşey bana bakiyo ama yetişiyorum bi sekilde. saglikli dogsunnalr mutlu olsunlar buyuyecekler 😍 Allah saglikli bebisler versin sanada isteyenlerede 🥰

evet cok zor aslinda bana doyolar sen nasil bakiyosun nasil ediyosun millet bir tane cocukla bisey yapamiyo ama Allahda anneye guc veriyo bir bebek icin yetecek guc veriyosa inan ikiz hatda ucuz olsa yinede onlara yetecek gucu veriyo. bana hic yardim eden olmadi esimde sadece evdeyse cocugu tutar gezdirir yada salliyo uyusun baska her seyi kendim yaparim evinde herşey bana bakiyo ama yetişiyorum bi sekilde. saglikli dogsunnalr mutlu olsunlar buyuyecekler 😍 Allah saglikli bebisler versin sanada isteyenlerede 🥰
Sağ ol canım amin Allah hepimizin çocuğunu korusun isteyip hakkeden herkese nasip etsin Allah sabrını veriyor çocuk bakımının. eş desteği gerçekten çok önemli. Benim eşim biraz yoğun çalışıyor ama haftasonlari veriyorum eline bir de hamileyken çocuk bakmak nasıl bir şey ondan da korkuyorum çünkü oğlum kucak ve meme bağımlısı 🥲

İsteyerek ya da kazayla fark etmez emzirirken hamile kalan anneler regl döngünüzün hangi günü hamile kaldığınızı düşünüyorsunuz? Biz ikinci çocuğu istiyoruz ama ben yumurtlama günümü anlayamıyorum. İlk gebeliğimden önce 28 günde bir regl olurdum hiç şaşmazdı.şimdi 26 günde bir, bazen 32 günde bir oluyorum... Emzirmeden kaynaklı düzensizlik var ve bu normalmiş. Dün adetimin 8. günüydü bitti sandık ama ilişki sonrası 1-2 damla hafif pembe akıntı geldi. Ben regl kalıntıları diye düşündüm sonra yumurtlama kanaması olabileceğini de hatırladım tabii erken bence ama düzensizlik olduğu için bilemedim. Bu ay da olmazsa ovulasyon testine başlayacağım zaten. Sizlerin tecrübelerini merak ettim.
Ben adete 5-6 gün kala hamile kaldım 😀 yumurtlamam düzenli oluyordu eskiden benim de ama tabi doğum sonrası yumurtlama takibi yapmadım hiç

Sağ ol canım amin Allah hepimizin çocuğunu korusun isteyip hakkeden herkese nasip etsin Allah sabrını veriyor çocuk bakımının. eş desteği gerçekten çok önemli. Benim eşim biraz yoğun çalışıyor ama haftasonlari veriyorum eline bir de hamileyken çocuk bakmak nasıl bir şey ondan da korkuyorum çünkü oğlum kucak ve meme bağımlısı 🥲
benimkilerde oyle hamileken cok zorlandim iki cocuk ikiside benle uyumak istiyo biride karnimda 🤣 kizim hala bana diyo anne bende meme yiye bilirmiyim 🤣 bebege veriyosun bana vermiyosun. cok zor kucuk bebeklerle ama hepsi birden buyuyolar bi bakicaz buyumusler 🥰 ALLAHİM.KORUSUN BEBKLERİMİZİ

benimkilerde oyle hamileken cok zorlandim iki cocuk ikiside benle uyumak istiyo biride karnimda 🤣 kizim hala bana diyo anne bende meme yiye bilirmiyim 🤣 bebege veriyosun bana vermiyosun. cok zor kucuk bebeklerle ama hepsi birden buyuyolar bi bakicaz buyumusler 🥰 ALLAHİM.KORUSUN BEBKLERİMİZİ
Amin canım. Kıyamam ya ben sütten kesmeye kıyamıyorum öyle dese ne yaparım bilemiyorum ama mecbur bir gün illaki keseceğim sütten.

Amin canım. Kıyamam ya ben sütten kesmeye kıyamıyorum öyle dese ne yaparım bilemiyorum ama mecbur bir gün illaki keseceğim sütten.
ben de zor kestim cok uzuldum ama hem karnimdaki hem sut veriyordum hamilelikde zor geciyo ben ilk 3 ay felaket zor geciriyorum o yuzden mecbur kesdim hem dogurunca ikisinide emiziremezki insan 🙁

Emzirirken hamile kaldım, oğlum yaklaşık 21 aylıkken kalmışım
Anladım yani sizin de düzensizmiş. Benim yumurtlama belirtilerim erken başlıyor adet bitimi gibi akıntı artışı oluyor. Peki sizin regl düzeniniz nasıldı aksama oluyor muydu emzirirken?

ben de zor kestim cok uzuldum ama hem karnimdaki hem sut veriyordum hamilelikde zor geciyo ben ilk 3 ay felaket zor geciriyorum o yuzden mecbur kesdim hem dogurunca ikisinide emiziremezki insan 🙁
Evet doğmadan büyüğü sütten kesmek gerekir o zaman da. İyi idare etmişsin çünkü kardeşi emerken kıskanan çocuklar olabiliyor.

Evet doğmadan büyüğü sütten kesmek gerekir o zaman da. İyi idare etmişsin çünkü kardeşi emerken kıskanan çocuklar olabiliyor.
onceler kiskaniyodu 🤣sonra alişti simdi kucuk kiskaniyo kucaklasamiyoruz meme yiyecek zannediyo 🤣

Benim oğlum ilk aylar çok kolaydı koyduğum gibi uyur, banyoyu sever, ağlamaz etmez ama şimdi biraz zorluyor yemektir uykudur vs. Kolay bir çocuk mu zor mu anlayamadım bile aslında. gerçi kimse çocuk bakmanın kolay olduğunu söylemedi hiçbirimize. anne olmayı istemek fedakarlık yapmak için hazır olduğunu hissetmek demek bence. 4-5 yaşında rahatlarim, hele okula başlasa daha da rahat ederim diye düşünüyorum ama o yaşta tam büyüttüm rahatladım derken sil baştan yeniden bebek büyütmek bana zor gelir gibi o yüzden aslında acele de etmiyoruz ağırdan da almıyoruz Allah ne zaman uygun görürse diyorum. Siz biraz bebek özlemişsiniz anladığım kadarıyla 🥰 inşallah üçüncü çocuğunuza da hamile kalırsınız.
Amin hayırlısı ise olsun diyorum. Benim yapımda da anaçlık var biraz çok seviyorum çocukları. Demek ki kolaymış anlayamadığınıza göre zor olsa böyle demezdiniz diye düşünüyorum. Okula gelince de işte ela lale al el ele le le le. 😂 İnsan ilgilenmeyi seviyorsa, gerçekten istiyorsa ve kendinde o gücü buluyorsa yapmalı. Bir de arada yaş farkı çok olunca kıskançlıklar, anlaşmazlıklar da daha çok olabiliyor. Herkeste de aynı olacak diye bir şey yok elbette ki. Nasip kısmet. Hayırlısı ile olur inşallah. Hemen olmadı diye de üzülmeyin hiç, belki hayırlısı ileriki dönemlerde olmasıdır.

Anladım yani sizin de düzensizmiş. Benim yumurtlama belirtilerim erken başlıyor adet bitimi gibi akıntı artışı oluyor. Peki sizin regl düzeniniz nasıldı aksama oluyor muydu emzirirken?
Düzenli oluyordu 1 günden fazla hiç şaşmadı ben de şaşırdım bu duruma😀

Bebegim 4 aylikken hamile kaldim emziriyordum duzenli adet gormemistim . Aralari 13 ay.

Amin hayırlısı ise olsun diyorum. Benim yapımda da anaçlık var biraz çok seviyorum çocukları. Demek ki kolaymış anlayamadığınıza göre zor olsa böyle demezdiniz diye düşünüyorum. Okula gelince de işte ela lale al el ele le le le. 😂 İnsan ilgilenmeyi seviyorsa, gerçekten istiyorsa ve kendinde o gücü buluyorsa yapmalı. Bir de arada yaş farkı çok olunca kıskançlıklar, anlaşmazlıklar da daha çok olabiliyor. Herkeste de aynı olacak diye bir şey yok elbette ki. Nasip kısmet. Hayırlısı ile olur inşallah. Hemen olmadı diye de üzülmeyin hiç, belki hayırlısı ileriki dönemlerde olmasıdır.
Evet insan kendine güvenmiyor ise hiç çocuk dünyaya getirmeyi aklından bile geçirmemeli olan ilgisiz büyüyen çocuklara oluyor. Zaten okula başlasın daha çok ilgilenirim öğretmenim de aynı zamanda ama çalışmıyorum sırf çocuk bakmak için işe girmedim gerçi büyüsün o zamana girerim biraz da ilerde işe giremem çocuğu geç yaparsak diye aslında😄😄 çocuğu şimdi yapmak için çok sebebim var cidden Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimizin çocuklarını da korusun.

Evet insan kendine güvenmiyor ise hiç çocuk dünyaya getirmeyi aklından bile geçirmemeli olan ilgisiz büyüyen çocuklara oluyor. Zaten okula başlasın daha çok ilgilenirim öğretmenim de aynı zamanda ama çalışmıyorum sırf çocuk bakmak için işe girmedim gerçi büyüsün o zamana girerim biraz da ilerde işe giremem çocuğu geç yaparsak diye aslında😄😄 çocuğu şimdi yapmak için çok sebebim var cidden Allah hayırlı zamanda hayırlısını versin hepimizin çocuklarını da korusun.
Amin

Back
X