• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken göğüste kitle...

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
3 haftalık oldu benim meleğim... emziriyorum ama 5 gündür falan göğsümün biri çok sancıyor... elimle bakınca da bir kitle hissettim. doktora gösterdim içi süt dolu kist olmuş dedi ama ne bir tedavi önerdi nede ilaç verdi
çok ağrım var bebeğim emmek ister diyeaklım çıkıyor... ne yapmalıyım böylr bişey yaşayan var mı... yardımmmm... :14:

3 haftalık oldu benim meleğim... emziriyorum ama 5 gündür falan göğsümün biri çok sancıyor... elimle bakınca da bir kitle hissettim. doktora gösterdim içi süt dolu kist olmuş dedi ama ne bir tedavi önerdi nede ilaç verdi
çok ağrım var bebeğim emmek ister diyeaklım çıkıyor... ne yapmalıyım böylr bişey yaşayan var mı... yardımmmm... :14:

canım güle güle büyüt bebeğini
göğsünü sağmanı tavsiye ederim hafif hafif sıkarak kitleyi dağıtabilirsin

banada oluodu ne guzelki sütün var demek süt birikince bu ktlelerin olusması normalmiş
ya daha sık emzr yada sağmayı dene agrı verıyosa

Aynı şey benimde başıma geldi doktora gittim soğuk kompres yapmamı önerdi gerçektende çok faydası oldu, bir denemende fayda var derim...

ilk önce hepimiz hayır lısıyla büyütelim bebişlerimizi benimde gögüsümde agrılar oluyor ama ben emzire emzire azaldı yeni emzirdigimiz ve yeni bebişlerimiz oldugu için olabiliyor bebeklerimizi anneli ve babali büyütsün :49: :emir_bebek:

Back