• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emzirirken göğsümde kitle...

biyolojie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
108
1
116
Erzurum
emzirirken göğüste kitle...
3 haftalık oldu benim meleğim... emziriyorum ama 5 gündür falan göğsümün biri çok sancıyor... elimle bakınca da bir kitle hissettim. doktora gösterdim içi süt dolu kist olmuş dedi ama ne bir tedavi önerdi nede ilaç verdi
çok ağrım var bebeğim emmek ister diye aklım çıkıyor... ne yapmalıyım böyle bişey yaşayan var mı yardım edin....

eskilerimiz havluyu ısıtır koyarlarmış gögsüne.öyle duydumdu.allah yardımcın olsun gögüs yaralarını çooooook iyi bilirim.bolbol emzirmek en iyisi

mastit olmuşsun.
ben 7 ayda 100 defa oldum sanırım.
ılık duş al.
göğsüne ılık havlu koy.
emzirirken çok acı veriyordur muhakkak ama emzirmek zorundasın
çünkü hiçbir süt pompası, göğüsleri çocuk kadar iyi boşaltamıyor.

gögüslerine sıcak duşu tut bir kaç dakika tutki kendiliginden boşalsın yumuşasın.çokta sıcak deil ama orta karar bu arada.

ben sana cevap yazdıktan sonra yine mastit oldum.
benim eşşek sıpası 3 gündür emmiyor da!!!
hemen ılık duş aldım.
uzun uzun sıcak su tuttum göğüslerime.
uyku arasında oğlum azıcık emdi.
gerisinide sağdım.
biraz rahatladı gibi ama oğlumun bir an önce grevi bitirmesi bekliyorum.
ah ah ah.....

ben sana cevap yazdıktan sonra yine mastit oldum.
benim eşşek sıpası 3 gündür emmiyor da!!!
hemen ılık duş aldım.
uzun uzun sıcak su tuttum göğüslerime.
uyku arasında oğlum azıcık emdi.
gerisinide sağdım.
biraz rahatladı gibi ama oğlumun bir an önce grevi bitirmesi bekliyorum.
ah ah ah.....

bende mastit oldum ve onun yüzündenmi bilmiyorum ama kızım emmeyi bıraktı..sütün kesilmiyormu 3 gün emmeyince..ben bi umut geri döner diye düşünüyorum ama süt biterse diye korkuyorumda..ben bide augmentine başladım siz bişey içmiyomusunuz mastit için?

biz oğlumla bunu hep yaşıyoruz.
mastitin nedeni emmemesi.
diğer taraftada okudum senin durumunu.
benim oğlum daha 7 aylık.
benim göğüslerim doğumdan beri yara.
ağlaya ağlayada olsa bugüne kadar getirdim.
çok ağladım çok acı çektim.
ben bunca zaman acıyla emzirdim ama oğlum birden bırakmak istiyor.
yok öyle yağma.
bu memem ya emilecek ya emilecek :35:

işte dün yarım yamalak emdi bugun mastit oldum :( durmak yok yola devamm -cümleyi sevmem de uydu buraya - :)) bende çok çektim iyileşti dedik bu seferde dişler bitirdi üst dişler yeni geldi bizim..gelince ısırdı yapma etme ah uh hala acıyo hertarafı..o yaralarda zaten mastit nedeni..bebişlerin agzındaki enfeksiyon bizim açık yaradan içeri giriyo ve mastit yapıyo..ki konuyu açan arkadaşımda malesef acılar içinde :(( ne güzel ama ne zormuş anne olmak..

o aciyi bende cok cektim hatta dogumdan ongün sonra tekrar hastanede yattim birsürü serum verdiler antibiyotikler dokuzgün hastanede kaldim anca düzeldim benim gögüslerimde cok yara olmustu vede sismisti oglum emicek diye aklim gidiyordu hastanede yatarken hep sagdim verdim ogündür gögsümü almiyor hep sagip veriyorum canim atesini ölc 39,5 olduysa mecburen antibiyotik alman lazim birde hastanede gösüslerime kati yogurt sürdüler bezin arasina sürüp gögüslerime sariyorlardi oda cok rahatlatmisti insallah tez zamanda iyilesirsin

ateşim yok şimdilik ama çok sızlıyo hem göğüslerim hemde uçları... kızım açlıktan ağlıyo ben acıdan ağlıyorum... cidden zormuş hem anne olmak hemde kadın olmak... Rabbim yardımcımız olsun...

Back