• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken Glifor - İnsülin Direnci

aksamustugelen

Çünkü sen geldin, aşk sana benzedi..
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2016
1.244
1.093
133
Merhabalar,
İnsülin direncim vardı. Diyetisyen ve Glifor sayesinde 15 kg verdim. İnsülin direncini yarıya kadar düşürmüştüm. Hatta belli süre sonra ilacı da bırakacaktık doktor kontrolünde yarıya düşürecektik. Ama hamile kaldım. Kadın doğumcum ilacı bıraktırdı. Malum gebelikte de insülin direnci artıyor. Şimdi kızım 3 aylık ve sadece anne sütü alıyor. Emzirirken Glifor kullanan oldu mu? İnsülin direncimin tavan yaptığını düşünüyorum. Gözüm dönmüş şekilde yiyorum. Doktora gitmeye de çok fırsat olmuyor. Emzirirken insülin direncine ilaç dışında bir çare olur mu? Bilgisi olan yazabilir mi? ♡ Teşekkürlerr. ♡

canım spor yapman lazım fakat hamilesin sen bi dahiliyeye git danış bu sefer gebelk şekeri çıkmasımn.

canım spor yapman lazım fakat hamilesin sen bi dahiliyeye git danış bu sefer gebelk şekeri çıkmasımn.
hamile değilim. yukarıda detaylı anlattığım gibi 3 aylık kızım var. emzirdiğim için merak etmiştim ama ilaçta zaten laktasyon yani emzirmede kullanılmaz diyor. Kullanan var mı onu merak ettim.

hamile değilim. yukarıda detaylı anlattığım gibi 3 aylık kızım var. emzirdiğim için merak etmiştim ama ilaçta zaten laktasyon yani emzirmede kullanılmaz diyor. Kullanan var mı onu merak ettim.
insülün direncinin en büyük düşmanı spor yağlı unlu gıdalardan ve şekerden uzak kalmak kısacası fit olmak ve stresten uzak kalmak .insülünin düştüğünü göreceksin.

insülün direncinin en büyük düşmanı spor yağlı unlu gıdalardan ve şekerden uzak kalmak kısacası fit olmak ve stresten uzak kalmak .insülünin düştüğünü göreceksin.
Teşekkürler.. Şuanlık pek mümkün olmadığı için ilacı soruyorum zaten.. Çok sağolun..

Back