Emzirirken ertesi gün hapı

Doktorumu çok seviyor ve güveniyorum ama bu konuda içim rahat değil. Göğüs pompamı başkasına verdim o yüzden sağamam. 1 gün emzirmeyerek hatta mümkün olursa daha fazla, zararı minimuma indirmeye çalışacağım.
prospektüste yazan neyse minimum o saati uygulayın bence, bilmiyorum zorlanır mısınız ama ben prospektüste yazandan 1 gün daha fazla uygulardım

Ben de emzirirken ella kullanmak zorunda kalmıştım yanlış hatırlamıyorsam 8 saat emzirmemiştim.Aile hekimliğine sormuştum.

Doktorumu çok seviyor ve güveniyorum ama bu konuda içim rahat değil. Göğüs pompamı başkasına verdim o yüzden sağamam. 1 gün emzirmeyerek hatta mümkün olursa daha fazla, zararı minimuma indirmeye çalışacağım.

Ne yaptınız bilmiyorum ama benim doktorum aynı durumda spiral takılmasını önermişti, 24 saat içinde takıldığında ertesi gün hapıyla aynı etkiyi yapıyor ve tekrar böyle bir sorunla karşılaşma durumunu da ortadan kaldırmış oluyor.

Ne yaptınız bilmiyorum ama benim doktorum aynı durumda spiral takılmasını önermişti, 24 saat içinde takıldığında ertesi gün hapıyla aynı etkiyi yapıyor ve tekrar böyle bir sorunla karşılaşma durumunu da ortadan kaldırmış oluyor.
İlacı satın aldım ama hala kullanmadım. Gece içip uyuyacağım. Spiral düşünmüyorum prez. kullanmaya devam edeceğim 12 yıldır ilk kez sorun yaşadım :)

Merhaba aynı şey başıma geldi doktorum 24 saat sonra emzirebilirsin dedi.

Back