- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.258
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kondom nasıl yırtılıyor ya hiç anlamıyorum
aşBenim kızım 4 aylıkken ve kondom yırtılması sonucu kullanmak durumunda kaldım. Bebeğimi de emzirdim. Doktorum emzirebilirsin dedi.
Yorumları okudum da ne kadar acımasız düşüncesiz davranan insanlar var. Keyfine içmek istemiyordur herhalde. Ne yapsın başına geldiyse ... Hamile kalıp daha anneye ihtiyacı varken bebeginin ilgisini ikinciye mi aktarsin hazır değilken. Başına bir kaza gelmiş iste fikir soruyor emzireyim mi diye.
Bence de emzirmeyin. Zaten 20 aylik olmuş ek gida alıyordur. Sutun kesilmemesi için sagmayi deneyebilirsiniz. Çok geçmiş olsun. Tekrar böyle bir kaza yaşamamaniz dileğiyle..[/QUO
rYorumları okudum da ne kadar acımasız düşüncesiz davranan insanlar var. Keyfine içmek istemiyordur herhalde. Ne yapsın başına geldiyse ... Hamile kalıp daha anneye ihtiyacı varken bebeginin ilgisini ikinciye mi aktarsin hazır değilken. Başına bir kaza gelmiş iste fikir soruyor emzireyim mi diye.
Bence de emzirmeyin. Zaten 20 aylik olmuş ek gida alıyordur. Sutun kesilmemesi için sagmayi deneyebilirsiniz. Çok geçmiş olsun. Tekrar böyle bir kaza yaşamamaniz dileğiyle..
aktırAy bu aşırı düşkün muhabbetinden içim şişti. Kime sorsan aşırı düşkün. Aşırı düşkünse emzir,emzir ki bebeğin etkilensin.
Yaşamışsın bi talihsizlik yapacak bişey yok,emzirmeyeceksin. 20 aylık olmuş zaten,ben ne aşırı düşkünler duydum 2 günde unutan..bıraktırmsk için sebep işte.
1 hafta emzirmeyince zaten bırakacak bilmem farkında mısınız? Hala emziriyor olmanız yüksek ihtimal gibi geliyor nedense..Bıraktırmak gibi bi niyetim olsa burda konu acmazdım
aktır