Emzirirken ella kullananlar?

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
Kızlar acil cvb verin lütfen 20 aylık oglum var ve bu hapı kullanmak zorundayım emzirirken kullanıp bebeğinde yasa kendinde bi yan etki gören oldumu eczacı 24 saat emzirmesin demiş lütfen bi fikir verin

Ilacın prospektusunde 1 hafta diyor benim oglum bi hfta emmeden duramaz bnapcam bilmlyorum

Ella nedir? Doğum kontrol hapı mı?

Edit: ertesi gün hapıymış.

Prospektüsünde yazana uyun Hanımefendi, çocuk etkilenmesin.

Emzirmemelisin. 48 saat geçsin en az. Umarım bebeğin sadece anne sütü almıyordur.

Ella kadın vücudunda bile hasara sebep olurken bir bebeğe neler yapmaz... Annesiniz, sorumluluklarınız var, nasıl bunları görmezden gelebilirsiniz? Ellaya gelene kadar onlarca doğum kontrol yöntemi varken üstelik.

Ya bebeğinizi sütten kesin, ya ilacı kullanmayın.
Korunmasını nerden çıkardınız

Cnm sende baska bi ilac kulkan,bn bebegim 2 aylikken doktorumun tavsiyesiyle bi dogum kontrol hapina baslamistim emziren anneler icinmis,

Oğlum suan 21 aylik 19 aylıkken kulladim 5 gün emzirmedim zor oldu ama . Arada bi sagip doktum 5 gunun sonunda emzirdim bisey olmadi kendimdede bi yan etkisini gormedim

20 aylik bebek emmeden durabilecek bir bebek.

Bir hafta sabredin emzirmeyin.

Bebeginizi riske atmayin.

Bence 1 haftada zaten cocuk memeyi bırakır 7 gün emzirmeyin bari, cok tehlikeli olabilir

Sadece anne sutu almıyor ama asırı düşkün
Ay bu aşırı düşkün muhabbetinden içim şişti. Kime sorsan aşırı düşkün. Aşırı düşkünse emzir,emzir ki bebeğin etkilensin.
Yaşamışsın bi talihsizlik yapacak bişey yok,emzirmeyeceksin. 20 aylık olmuş zaten,ben ne aşırı düşkünler duydum 2 günde unutan..bıraktırmsk için sebep işte.

Bence 1 haftada zaten cocuk memeyi bırakır 7 gün emzirmeyin bari, cok tehlikeli olabilir
Her bebek bir olmayabilir ama benimki birakmadi ama emzirmeye basladiktan sonra çok aramadi aradan iki hafta falan gecti simdi yine aşırı duskun hala geceleri bile iki kere kalkiyo gün içinde bunaltiyo artik yakama yapisip meme meme diye birakmayabilirde okadar duskunse
riske atip emzirkentense bırakması daha iyi

Her bebek bir olmayabilir ama benimki birakmadi ama emzirmeye basladiktan sonra çok aramadi aradan iki hafta falan gecti simdi yine aşırı duskun hala geceleri bile iki kere kalkiyo gün içinde bunaltiyo artik yakama yapisip meme meme diye birakmayabilirde okadar duskunse
riske atip emzirkentense bırakması daha iyi
Şansa artik ama birakiyorsa biraz kötü birakmis olacak...inşallah bırakmaz annesi ve cocuk hazır olduğunda yavaş yavaş bırakmasi daha iyi.

Gerci ben memeden keserken 2 -3 hafta bastaki gibi degil ama istedi hep...

Şansa artik ama birakiyorsa biraz kötü birakmis olacak...inşallah bırakmaz annesi ve cocuk hazır olduğunda yavaş yavaş bırakmasi daha iyi

Gerci ben memeden keserken 2 -3 hafta bastaki gibi degil ama istedi hep...
Valla bende hazır olunca kendi birakir diye düşünüyorum zaten memeden nasil kesilir onuda bilmiyorum daha iyi gece memesini bile kesemedim 21 aylik bide hala 2 kere kalkar

X