Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. Prezervatif yırtıldı canım malesefNeden prezervatif değil de hap?
Korunmasını nerden çıkardınızElla kadın vücudunda bile hasara sebep olurken bir bebeğe neler yapmaz... Annesiniz, sorumluluklarınız var, nasıl bunları görmezden gelebilirsiniz? Ellaya gelene kadar onlarca doğum kontrol yöntemi varken üstelik.
Ya bebeğinizi sütten kesin, ya ilacı kullanmayın.
Sadece anne sutu almıyor ama asırı düşkünEmzirmemelisin. 48 saat geçsin en az. Umarım bebeğin sadece anne sütü almıyordur.
Ay bu aşırı düşkün muhabbetinden içim şişti. Kime sorsan aşırı düşkün. Aşırı düşkünse emzir,emzir ki bebeğin etkilensin.Sadece anne sutu almıyor ama asırı düşkün
Her bebek bir olmayabilir ama benimki birakmadi ama emzirmeye basladiktan sonra çok aramadi aradan iki hafta falan gecti simdi yine aşırı duskun hala geceleri bile iki kere kalkiyo gün içinde bunaltiyo artik yakama yapisip meme meme diye birakmayabilirde okadar duskunseBence 1 haftada zaten cocuk memeyi bırakır 7 gün emzirmeyin bari, cok tehlikeli olabilir
Şansa artik ama birakiyorsa biraz kötü birakmis olacak...inşallah bırakmaz annesi ve cocuk hazır olduğunda yavaş yavaş bırakmasi daha iyi.Her bebek bir olmayabilir ama benimki birakmadi ama emzirmeye basladiktan sonra çok aramadi aradan iki hafta falan gecti simdi yine aşırı duskun hala geceleri bile iki kere kalkiyo gün içinde bunaltiyo artik yakama yapisip meme meme diye birakmayabilirde okadar duskunse
riske atip emzirkentense bırakması daha iyi
Valla bende hazır olunca kendi birakir diye düşünüyorum zaten memeden nasil kesilir onuda bilmiyorum daha iyi gece memesini bile kesemedim 21 aylik bide hala 2 kere kalkarŞansa artik ama birakiyorsa biraz kötü birakmis olacak...inşallah bırakmaz annesi ve cocuk hazır olduğunda yavaş yavaş bırakmasi daha iyi
Gerci ben memeden keserken 2 -3 hafta bastaki gibi degil ama istedi hep...