Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba martta doğum yaptım emziriyorum bebeğim 5 ayı doldurdu sağlık ocağında verilen microgynon doğum kontrol hapı kullanabilir miyim sizler kullanıyor musunuz
ben 6 aydq sabah emzirmelerini azaltıp içiyodum. Sorun olmadı tam böyle bebeğin meme aramayacağı hareketli olduğu zaman öncesi içilebilir. İçilmemesi daha zararlı çünkü sürpriz bebek hayatı altüst eder.
ben 6 aydq sabah emzirmelerini azaltıp içiyodum. Sorun olmadı tam böyle bebeğin meme aramayacağı hareketli olduğu zaman öncesi içilebilir. İçilmemesi daha zararlı çünkü sürpriz bebek hayatı altüst eder.
Cuma günü gideceğim bebeğim de zaten 6 aylık olmuş oluyor soracağım kullanabilirsin derse kendileri de veriyordu diye biliyorum isterim ücretsiz olarak almış olurum