• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirirken Diş Tedavisi

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?

Çok acil bir şey değilse ertele bence bebeğin çok küçük anne sütüne muhtaç

merhaba arkadaşlar
3,5 aylık oğlum var. Yarın diş tedavisi olmam gerekiyor. Doktoruma göre yapacagı ıgnenın hiçbir sıkıntı yaratmayacagındna kaynaklı emzırmemde sorun yok. Diş doktoru başka bir arkadaşım da sutunu sag bırak, 2 saat emzırme dedı. Bende nasıl yapacagımı bılemedım. Internette farklı yazılar okudum. Sagıp atan da var, sadece sureyı doldurup emzıren de. Benzer durumu yasayan arkadaslarım,

Ikı saat sonunda yıne sutumu sagıp dokmelımıyım? Ne kadar sagmalıyım? Yani gogsumu tamamen bosaltmalımıyım? Ya da sadece belırlı bır sure beklemek yeterlı oluyor mu?
o 2 saat süre içerisinde saat başı sağ

Nasıl bir tedavi ki?
Ben on günlük lohusaydim, kanal tedavisi başladık.Kadin doğum doktoruma da çocuk doktoruna da danistim.normal şekilde sagmaya devam ettim,sagarak veriyordum.
İmkaniniz varsa danışın, tedavi şekline göre değişiyor olabilir. Geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin

Nasıl bir tedavi ki?
Ben on günlük lohusaydim, kanal tedavisi başladık.Kadin doğum doktoruma da çocuk doktoruna da danistim.normal şekilde sagmaya devam ettim,sagarak veriyordum.
İmkaniniz varsa danışın, tedavi şekline göre değişiyor olabilir. Geçmiş olsun bu arada Allah şifa versin
Sagıp atmadın galıba degıl mı?
Takma dışim kesıp alınacak
Altındakı dıse mudahaleedılebılır
Dıslerım kırıldı
Dr pek onemsemıyor ama işte ınsanın kafasına takılıyor
Hamılelere bıle yapıyrz bısey yok onda dıyor

Yok sagip atmadım bebeklerim küvezdeydi.Sut yetiştirme telasimdaydim zaten.
İki tane kanal yaptirdim tabi ben üç doktora danışarak;)
Eğer yaptiracaksaniz sagip dökün ilk seferinde içiniz daha rahat olur.

Yok sagip atmadım bebeklerim küvezdeydi.Sut yetiştirme telasimdaydim zaten.
İki tane kanal yaptirdim tabi ben üç doktora danışarak:KK66:
Eğer yaptiracaksaniz sagip dökün ilk seferinde içiniz daha rahat olur.
Teşekkürler ederim

Ben olsam sagip atardim :) riske atmaya degmez bi kac ogun atlasin..doktorlarin coguna guvenmiyorum ve birsey olmaz dedikleri bazi seylerin dogru oldugunada inanmiyorum maslesef

Yengem genel anesteziyle ameliyat olmuştu. 24 saat sağıp dökmüştü.
Lokal anestezi süte geçmiyor çünkü sezeryandan sonra bile hemen emziriliyor bebekler. Yine de isterseniz 2 saat içinde sağın içiniz rahat etsin

ben hamile kaldıktan sonra diş tedavimi yarıda bırakmıştım
bebek olduktan sonra devam etmeyi düşünüyordum
doktorum bebek olduktan sonra onu bırakıp gelip gitmemin daha zor olacağını, hamileliğin 3.ayından sonra işlem yapılabildiğini anlattı. bana da mantıklı geldi. ve tedavimi oldum. bebek doğduktan sonra bir de onla uğraşmak zorunda kalmadım. demem o ki zararlı birşey olsa hamileyken yaptırmazlardı. çünkü bırak sütünden bebeğe geçmeyi, bebek içindeyken direkt etkilenirdi. Allah'a şükür herhangi bir sorun olmadı. ama sen yine iyice bir araştır, sonra da doktoruna güven derim ben.

1 yil sonra tekrar konuyu hortlaticam ancak yarin bende dra gidecegim ne yaptiniz arkadaslar bebekler bisey olmadi degil mi 3 aylik bebegim var benimde

Back