selam kizlar bir yakinim ben hamileyken onun bebegi dogmusdu kilolarindan sikayetciydi bitkisel ürünler satan yerden zayiflatici hap aldi emzirme döneminde onu kullandi,gerci zayifladini göremedim geri hamile kaldi birzaman sonra ,acaba aranizda zayiflatici haplar emzirme döneminde kullanan varmi?
arkadaşlar çıldırmayınnnn...))
bebişler sağlıklı süt emsinler yani
normalde bile çok sakıncalı kullanmayın diye söyleniyo
kilo kolay kendiliğinden gidicek merak etmeyin ben 16 kilo aldım 13 ü gitti bile kaldı 3 kilom
kimse öyle kalmamış merak etmeyin
bilmiyorum geçen tv de çıktı izledinizmi.gencecik bir genç kız kilo vericem diye bu haplardan kullanmış ve babasının kucağında can vermiş.emzirirken dr lar saç boyamayı bile önermiyorki bilmediğiniz bir ilacı içmek şu yana dursun.kilo konusuna gelince ben hemen kendimden örnek vereyim size.ben hamilelik boyunca 25 kilo aldım.52 kiloyla hamile kalmıştım.77 ile doğum yaptım.hiç takmadım kilomu.oğlum 5 aylıkken 57 kiloydum.1,5 yaşına geldiğinde 49 kiloya kadar düştüm.şuan 54 kiloyum ve oğlum 6 yaşında.ama hiçbişey yapmadım emzirmem bitene kadar.sonra bol bol su içip yememe dikkat ettim okadar.zaten çocuk büyüdükçe peşinde koşmaktan zayıflıyo insan.kiloları gözünüzde büyütürseniz asla veremezseniz.sadece ekmeği kesip tuzuda azaltırsanız veriyorsunuz kiloları.hamurişindende uzak duracaksınız bol sebze ve meyve bu kadar.inşallah isteyen herkes ideal kilosuna kavuşur.
Geçen tv.de çıkan arkadaş kullanılması yasak ve tehlikeli bir hap kullanmış.Kilolara gelince psikolojik bir durum bu önce ben iyi ve mutlu olmalıyımki bebegime çokk daha iyi bakayım.Bu benim düşüncem çok kilolu olan insanlar herzman mutsuzdurrrrr....
arkadaşlar lütfen biraz mantıklı olurmusunuz
emziriken ağrı kesici bile kullanılması tavsiye edilmezken siz nasıl böyle bir ilacı kullanmayı düşünebilirsiniz
hadi kendi sağlığınızdan belliki vazgeçtiniz, bebeğidemi düşünmüyorsunuz?
bu ilaçlar normal şartlarda bile oldukça tehlikeliyken yeni doğum yapmış emzirme döneminde kullanmak nekadar doğru olabilirki
normalde de kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum, hele de emzirirken asla!
şişmanlık mutsuzluk getirebilir ama kendi yiyeceğimizi bir muhtaç kişiye verip hem yedirip hem zayıflayıp hem de mutlu olabiliriz. o ne içerdiği belli olmayan ilaçlara ve ilaç şirketlerine kazandıracağımız parayla niceleri doyar, biz de zayıflarız.
Arkadaşlar bu ilaçların çoğu para tuzağı. Üstüne birde sağlığınızdan oluyorsunuz ki emzirme döneminde kendiniz yetmezmiş gibi bi de tazecik bebeğinizin sağlığı ile de oynarsınız allah korusun. Doğum sonrası kilolarını hala verememiş biriyim. Doğumdan çıktığım kilonun sadece 3-4 kilo altına düşebildim 7,5 ayda ama kullanmayı asla düşünmem. ınsan boğazını tutarsa ve spor yaparsa zayıflıyor. Ama tabi kolayını seçmek varken kimsede uğraşmak istemiyor. Yut hapı zayıfla daha kolay geliyor. Bence boşu boşuna o haplara para vermek yerine gidin bir hastaneye diyetisyenle görüşün hem kilo verin hem sütünüzün kalitesi düşmesin. Sağlık herşeyden önemli..