emziriken diş tedavisi

NHLTLG

Rabbim korusun meleğimi..
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2006
956
4
96
41
İstanbul
kızlar 2 dişim çok kötü sinyal veriyor birinde henüz ağrı yok dolgusu kırıldı diğeri ise ağrımaya başladı.. tedavi olamam muhtemelen bebeğim anne sütü ile besleniyor.. uuff ne yapablirim bu ağrı ile fikri olan var mı??

canım benim de geçen yıl aynı şey başıma gelmişti bebeğimi emziriyorum diye diş tedavimi sinyal verirken yaptırmadım sonra daha kötü şekilde sonuçlandı tabiki . apse yaptı 1 hafta antibiyotik ve 3-4 saatte bir ağrı kesici aldım. keşke daha önce dolgumu yaptırsaydım dedim. diş hekimim de kızdı birkaç saat morfinin etkisi olurdu o sütü sağıp atardın dedi böyle bir hafta bebeğe ilaç geçti dedi.

bence doktorum çok haklıydı sana tavsiyem tedavini olman yönünde olur yine de sen bilirsin canım

aynı şey benimde başıma geldi 20 lik dişim yerinden çıkamadı apse yaptı bebeğim henüz iki aylık ağrıdan öldüm maalesef antibiyotik verdi ilaç sütüm geçti kzıım hergün 7-8 defa kaka yaptı cldi kurudu sonra birde o dişi çektiler çenem kapandı 1 hafta yiyip içemedim sütüm kesildi nerdeyse şimdi mama vermeye başlaım çok kötüydü diş acısı çok zor

erken tedavi çok daha faydalı diyorsunuz dün bugun biraz ağrım durdu ama dediğiniz gibi ertelememk gerek saolun kızlar..

çokda gözün korkmasın bence
bende kızım 1 hafta antibiyotik kullandım, emzikli annelere uygun olandan
apse yapmıştı yirmilik diş
sonrada kızım 40 günlükken gidip çektirdim çektirmeden önce sütümü sabahtan öğleye kadar aralıklarla sağdım biberona koydum. dişim çekildikten 4 saat sonra emzirebildim , o rada da sağdığım sütümü verdim, yeterli gelmedi ama öyle böyle sabrettik
morfinin sütten etkisi 4 saatte ancak gidiyormuş, çocuk doktorumuz söyledi
boşyere ağrı çekip strese gireceğime çektireyim dedim, iyikide yaptırmışım

sana tavsiyem doktorlarının bilgisi dahilinde ilaç v.s ne gerekiyorsa yap iyileşsin dişin

saol canım aynen bizim dr.da öle de morfin etkisi geçince emzireblirsin dedi hafta içene rand. Aldım kanal tedavisi yapılcak inş. şimdiki sıkıntımda sütü nasıl sağcam ecz. Aldığım popmpalarla sütüm gelmio normalde yeterli sadece anne sütü veriom ama pompaya gelmio nası sağcam yaaawwwff (

canım hastanelerde sağıyorlar, ben ilk hastanede sağırdım, elektrikli olduğu için çekim gücü kuvvetli
bi soruştur bakalım yakınındaki özel hastaneleri

Ben geçen hafta aynı gün içinde bir kanal tedavisi ve bir de dolgu yenilemesi yaptırdım, emzirmeye hiçbir etkisi yok dediler, geldiğimde emzirdim oğlumu ve hiçbir sorun da olmadı çok şükür....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…