Emzirerek uyutmayı nasıl bıraktıracağım? 🥺

Ah yavrum... Ne varsa denemişsiniz, dram üstüne dram. Başka eve bırakma, boyama, acı sürme vs. Büyüklerin gazına çok da gelmemek lazım. Sağlıkla büyütün meleğinizi.

Deliksiz uyku mu, doğru ya öyle bir şey vardı di mi agsjhajsja

Emerken emzik de bineron da tutmaz bazı çocuklar. Ben çok zorlanmadım onları bıraktırırken, parçalanan emziklerin yerine yenisini almadım sana artık satmıyorlarmış büyümüşsün dedim 3 gün vızıldayıp 4.Gün unuttular. Emin ol onlar sütten kesmek kadar zor gelmiyor insana

Haklısınız ..şimdiki gibi dusunsebilseydim ben de farklı davranirdim..annem kayinvalidem vs hep onlar yönlendirdi..şimdi 10 yaşında kızım..aradan kaç sene geçti benim bile içim acıyor .keşke o şekilde bıraktırmasaydim diye

Malesef...şimdi 10 yaşında ama emziren anneleri okuyunca içime o kadar dert olmuski o yüzden anlattım..cahillikti tamamen o an ne dedilerse yapmistim
Ah yavrum... Ne varsa denemişsiniz, dram üstüne dram. Başka eve bırakma, boyama, acı sürme vs. Büyüklerin gazına çok da gelmemek lazım. Sağlıkla büyütün meleğinizi.

Suan tamda bu durumdayım kizim 1.5 yaşında gece emzirmesini dahi kesemedik ve benimle uyuyor bende ne yapacağımı bilemiyorum takipteyim

Benim oğlumda emerek uyuyordu sonra bıraktım ayağımda sakladım,meme uçlarına tuz sürdüm abartmadan tabı tiksindi bir hafta uğraştım benimle uyuyordu gece meme istiyordu pis diyordum sariliyordum tekrar tekrar, benim oğlum iki buçuk yaşında bıraktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…