• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emzirenlere özel humana çayı içenler buraya

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
Bacılar benim sütüm yetmediği için humana çayı içiyorum çok etkili oluyorrr ama kilo veremiyorum bu çay kilo aldırıyormu acaba günde 2 defa içiyorumm...:emir_bebek:

ben de içiyorum ama hiç faydasını görmüyorum.kilo da aldırmıyo bence süt olsun diye herşeyi yediğimiz için zayıflayamıyoruz

humana kilo aldırmaz bitkisel bir çay kalorisi çok düşüktür. bence sütü arttıran tek şey bebeğin bol bol emmesi

Ben 1,5 ay önce doğum yaptım arkadaşlar.ıştahım yok denecek kadar az hamilelikte de öyleydi günde 2 defa yiyorum o da az.ama bol bol su ve meyveyi çok yiyorum ve sütüm çok iyi maşallah.Süt arttırıcı çaylardan falan da almadım.Bence bunun yemekle alakası yok öyle olsaydı ben bu yemeyle sütten kesilirdim.zaten geçen nette okudum helva,çikolata vb şeyler sütü arttırır bol yiyin derler onun asıl mantığı bu şekerli yiyecekleri yediğimizde su ihtiyacı hissedip içtiğimiz için süt artıyormuş.zaten yaz meyveleri oldukça sulu ,kavun karpuz kiraz bol bol yiyin sütünüz taşacaktır:))

bende katılıyorum... benim sütüm de azdı 6 ay anca emzirebildim.. yemekten hiç kısmadım. hatta sütüm artsın diye yedim yedim ama sadece kilom arttı :))) bence süt olayı genetik. anneminde sütü azmış bizi doğurdugunda.. 3-4 ay emzirmiş bizi.. hiç yemeyip sütü fışkıranlarda var.. yani yemekle ve tatlıyla alakalı değil... suyunda etkisinin cok oldugunu sanmıyorum cunku emzirirken en az 3 lt su içtim yine de artmamıştı

nekadar çok emzirirsen dinlenirsen ve moralin yüksek olursa sütün okdar çok oluyo deneyin faydasını görüceksiniz bende 37 günlük anneyim humana çayını içtim evet sütü çok artırıyo ama klitesini düşürüyo. arkadaşalr bide hurma bozayı duydum çok işe yarıyomuş deneyen varmı?

Back