• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren bir kadın denize girerse sütü kesilir mi

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
Arkadaşlar annem diyorki bu sene sana deniz yok, soğuk sudan dolayı sütün kesilir. Doğru mu acaba var mı bilgisi olan.

valla ben bir ilgisi yok diye biliyorum canım benim tüm arkadaşlarım emzirirken denize giriyorlardı..
ama bu konuda daha bilgili arkadaşlarda yazacaklardır

Canım ben geçen senede bu senede denize girdim..oğlum 15 aylık hala emziriyorum,benim sütüm kesilmedi..

bende böyle bişey yok diye biliyorum ama kesilir mi acaba??? bak şimdi beni de merak aldı..bende ağustosada tatile gidicem..kesin bişey bilen varsa lütfen yazsın..:))

canım benim kız 3 buçuk aylıktı ve ben tatilde denize de girdim güneşlendim de hiç bir şey olmadı. Ama sen için rahat olsun istiyorsan ekstradan süt arttırıcı ürünlerle (bol su, haşlama mısır, rezene çayı vs.) takviye yap.
şimdiden iyi tatiller canım

canım benim kız 3 buçuk aylıktı ve ben tatilde denize de girdim güneşlendim de hiç bir şey olmadı. Ama sen için rahat olsun istiyorsan ekstradan süt arttırıcı ürünlerle (bol su, haşlama mısır, rezene çayı vs.) takviye yap.
şimdiden iyi tatiller canım

konuyla pek alakası olmayacak ama haşlanmış mısır anne sütünü azaltıyormuş sakın yemeyin. prof. ibrahim saraçoğlu söyledi.

arkadasım süt hormonlarla ilgili bir konu..hormonların salınırsa süt olur ve hormon salınımının sogukla sıcakla bır alakası yok..bebgın emerek gögsünü uyardıgı muddetce süt gelır..

Annem abimin kırkı çıkmadan önce başından aşağıya soğuk su yemiş ve sütü kesilmiş, o ona yoruyordu demekki bundan değilmiş.

o birden irkildiği korktuğu için olabilir aysun bence alakası yok...eşimin kuzeninin karısı emzirirken bizimle beraber denize girdi... bişey olmadı..

bende sanmıyorum... denize girdim ve sütüm falan kesilmedi...
kesilirse de sanmıyorum denizden kaynaklansın...

denize girmekle süt kesilmesi ne alaka anlamadım ben :umursamaz:
yok canım gir sen gönül rahatlığıyla daha ben bugün doktorumuzu aradım tatile gidiyoruz var mı uyarınız diye , ana-oğul bol bol yüzün dedi , her fırsatta da emzir dedi sıcaklarda iştahı kaçabilir emmeye devam etsin dedi.. süt azalsa söylerdi herhalde denize girme diye ki zaten benim mantığım böyle bişeyi kabul etmiyo

Back