- 29 Nisan 2020
- 15
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi hatcekubra
Hadi ya6ci ay baya baya az aldı ikiz benim bebeklerim emmediler çok zaten 4 cü ayda azalmaya başladı kesildi neredeyse şu an rezene ve tavuk suyu ile biraz idare ediyir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya6ci ay baya baya az aldı ikiz benim bebeklerim emmediler çok zaten 4 cü ayda azalmaya başladı kesildi neredeyse şu an rezene ve tavuk suyu ile biraz idare ediyir
Ama bu kişinin hormonu ilede alakali mesela yengem hala emzirir yegnim 1 yasindaHadi ya![]()
Amin insallah canim 1 yasinda bnmkisiHayırlısı olsun hakkınızda bebeğiniz kaç aylık ?
Verdiniz bilgiler çok yanlış, güncel araştırmalari takip edin lütfen. Ayrıca yeme içme ile süt olmaz, ne kadar emme o kadar süt. İkizleri artı onlardan büyük çocuğunu yani, 3 çocuğunu beraber emziren anne biliyorum ki mama takviyesi olmadan2 Bebeği Emzirmenizi Tavsiye Etmem, 11 Aylik Olmuş Hamilesiniz Sanirim.
Eğer Hamileliğiz'de Risk Var ise Emzirmeyi Derhal Kesin Eğer Riskiniz Yoksa, 3 Kişilik Beslenmeniz Gerekiyor ki Karninizdakide Gida Ala Bilsin.... Ve Bebeğiniz Doğunca Büyüğünü Devam Emzirmeyin Diğeri Ac Kalir Zira Süt 2 Bebege Yeterli Gelmez ufak olani vitaminleri alamaz.
Yanliş değil. Yeme içme olmasa süt azalir emzirmekte önemli faktör. Ama hamile bir bayanda düşük riski varsa diğer bebeğini emziremez.Verdiniz bilgiler çok yanlış, güncel araştırmalari takip edin lütfen. Ayrıca yeme içme ile süt olmaz, ne kadar emme o kadar süt. İkizleri artı onlardan büyük çocuğunu yani, 3 çocuğunu beraber emziren anne biliyorum ki mama takviyesi olmadan
Hmm anladım hayırlısı olsun inşallah çok azalıp ta bırakmaz bebeğim doğuma kadar devam etse zaten sonrasına artınca emmeye devam ederAma bu kişinin hormonu ilede alakali mesela yengem hala emzirir yegnim 1 yasinda
benimki de nerdeyse bi yaşında ☺ Hamile miymişsiniz peki siz?Amin insallah canim 1 yasinda bnmkisi
PekiYanliş
Yanliş değil. Yeme içme olmasa süt azalir emzirmekte önemli faktör. Ama hamile bir bayanda düşük riski varsa diğer bebeğini emziremez.
Bakiniz benim oğlum vardi emziriyordum ve ikizlerime hamile kaldim, doktoruma emzirmem doğru olurmu diye sordum.
Dediki beslenmeye daha dikkat etmeniz lazim 3 kişilik yemeniz gerekir, Ve Bi kac hafta sonra risk oluşturdu hamileliğim emzirmeyi kesmek zorunda kaldim.
Risk yoksa emzirmede sorun yok ama hamilenin yemesine içmesine dikkat etmesi lazim.
Bunu doktorunuza sora bilirsiniz.
Ayrica düzgün yenilmese bebek vitamin almaz emerken, Anne ne yiyorsa sütdende ancak o vitamini alir bebek.
Yeme içmenin o kadar da süt kalitesi ile alakası olmadığı araştırmalarla kanıtlanmış durumda. Keza zaten beslenme ile alakalı olsa fakirin bebeği ölürdü açlıktan. Sizi etkiledi diye herkesi etkileyecek diye bir şey mi var ? Siz yapamamışsınız o kadar.Yanliş
Yanliş değil. Yeme içme olmasa süt azalir emzirmekte önemli faktör. Ama hamile bir bayanda düşük riski varsa diğer bebeğini emziremez.
Bakiniz benim oğlum vardi emziriyordum ve ikizlerime hamile kaldim, doktoruma emzirmem doğru olurmu diye sordum.
Dediki beslenmeye daha dikkat etmeniz lazim 3 kişilik yemeniz gerekir, Ve Bi kac hafta sonra risk oluşturdu hamileliğim emzirmeyi kesmek zorunda kaldim.
Risk yoksa emzirmede sorun yok ama hamilenin yemesine içmesine dikkat etmesi lazim.
Bunu doktorunuza sora bilirsiniz.
Ayrica düzgün yenilmese bebek vitamin almaz emerken, Anne ne yiyorsa sütdende ancak o vitamini alir bebek.
Benimde en çok özendiğim şeylerden biri emzirme konusundaYeme içmenin o kadar da süt kalitesi ile alakası olmadığı araştırmalarla kanıtlanmış durumda. Keza zaten beslenme ile alakalı olsa fakirin bebeği ölürdü açlıktan. Sizi etkiledi diye herkesi etkileyecek diye bir şey mi var ? Siz yapamamışsınız o kadar.
.
Konu sahibi inşallah tandem emzirmeyi yapabilirsin en özendiğim şeylerden biri benimde. Kardeşler arasındaki bağı da çok kuvvetlendirdiğini duymuştum.
Emzirirsin canım ne var dünya kadar kadın yapıyo bunu. Ne fazlaları var onların senden. Sağlıkla büyüt bebeklerini inşallahBenimde en çok özendiğim şeylerden biri emzirme konusundaİnşallah bi engel çıkmazda yapabilirim çok istiyorum ikisini beraber emzirmeyi
Saolun gerçekten hevesimi arttırdınızEmzirirsin canım ne var dünya kadar kadın yapıyo bunu. Ne fazlaları var onların senden. Sağlıkla büyüt bebeklerini inşallah
Daha net degil sadece belirtilerim var. Ama insallah değilimdir ya ikincisi icin erken dahabenimki de nerdeyse bi yaşında ☺ Hamile miymişsiniz peki siz?
Allah gönlünüze göre versin inşallahDaha net degil sadece belirtilerim var. Ama insallah değilimdir ya ikincisi icin erken daha
Amin insallahhhAllah gönlünüze göre versin inşallah
adetinizmi gecti nasil belirtiler yaşıyorsunuz test yaptınızmıMerhaba emziren anneler hamile kaldığınızda belirtiler aynı mı oluyor mesela göğüs hassasiyeti yaşıyor musunuz yoksa emzirdiğiniz için değişiklik gösterir mi?