Aşılama Emziren annelere korona aşısı

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Elfesk

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
1
1
1
37
Selam bayanlar... Ben sağlık çalışanıyım... Hastalarla sosyal mesafe kuralı olmaksızın yakın temasta çalışıyorum. Bu yüzden aşı oldum ama 8 aylık bebeğim var ve emziriyorum... Bu konuyu çok araştırmadan karar vermişim... Tabiki doktora danıştım çokta sakıncali bir şey olmadığını söyledi ve ben yaptırdım... Şu an biraz pişmanım keşke bekleseydim diyorum... Benim gibi aşı yaptıran emziren anne var mı merak ediyorum. Yazarsanız sevnirim yalniz olmadığımı bilmeye ihtiyacım var

Ben de bu konuyu merak ediyorum. Bir bilgi bulamadım ama 🤔

Selam bayanlar... Ben sağlık çalışanıyım... Hastalarla sosyal mesafe kuralı olmaksızın yakın temasta çalışıyorum. Bu yüzden aşı oldum ama 8 aylık bebeğim var ve emziriyorum... Bu konuyu çok araştırmadan karar vermişim... Tabiki doktora danıştım çokta sakıncali bir şey olmadığını söyledi ve ben yaptırdım... Şu an biraz pişmanım keşke bekleseydim diyorum... Benim gibi aşı yaptıran emziren anne var mı merak ediyorum. Yazarsanız sevnirim yalniz olmadığımı bilmeye ihtiyacım var
Dün koronavirüs olduğumu öğrendim Çok ağır şekilde geçiriyorum doktora gittim ilaç veremedi emzirdiğim için bu şekilde ilaç kullanan var mı

Merhabalar bende emziriyorum bugün pozitif çıkalı 4. Gunum, sureciniz nasil gecti cok fazla kaygiliyim bebeginize gecti mi, sizinki kac gun sürdü. Paylasirsaniz sevinirim

Back