emziren annelerde meme başı sorunları

chentiq

Hytmda grkli dğşmlri klylkla ve nzkçe ypyrm
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2011
6.950
12.556
448
Merhaba. Bugün emzirmek için sol göğsümü açtığım da üzerinde beyaz benek benek kabartılar gördüm. Kahverengi meme ucunun hemen alt kısmında. Mantar mı diye bebeğimin ağzını kontrol ettim ama hiçbir şey yok. Mastit de değil çünkü ağrı ve kızarıklık yok. Bunun ne olabileceği hakkında fikri olan var mı?

merhaba konu beyaz beneklerin ne olduğunu öğrenebildin mi? aynı problem bende de var.. bilgini paylaşırsan sevinirim

yeni doğum yapıldığı zaman meme ucunda çatlaklar oluyo ve bu annenin canını çok fazla yakıyo.çatlağın kanaması sonucunda bebek süt yerine kan emiyo ve kustuğu zaman ağzından kan geliyo...ayva çekirdeğini suda ıslatıyosunuz bi süre sonra o su jel kıvamını alıyo.bebeği emzirdikten sonra onu sürüyosunuz.biraz yakıyo ama diğer acıya göre çok çok iyi.hemen çatlağı geçiriyo....benekler bendede vardı ama bi sorun olmadı.demekki her annede oluyo böyle şeyler.meraklanmanıza gerek yok.benim bebeğim 22 aylık şimdi.inş sizinkilerde çabucak büyürler:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…