Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende emziriyorum ve çocuğum 1 yaşına bastı ama eşim çok kızıyo zaten zayıfsın hem emziriryosun burda hava çok sıcak ve nemli biraz zaman kısalsın o zaman tutucam inşaallah çok su tüketiyorum emzirdiğim için acaba bende mi tutsam bu aralar çooook zayıfladım ama bilmiyorum çok araştırdım emzikli anneler tutamaz diye karar veremedim tutsam mı acaba kızlar:uhm:
Sizin çocugunuz artık büyümüş ek gıda olayını aşmışınız,hem sıkta emmez,sütünüzde bol değildir herhalde,oruç boynumuzun borcu bence tutun derim nacizane fikrim.
evet çok haklısın kızım sürekli emen bir bebek bi tabak çorba da iç se illa emiyo oğlumu 2 sene emzirdim kızımı da emzirmek istiyorum zaten bebeklerin 2 sene emme hakkı var çoook istiyorum oruç tutmayı sonradan zaten zor oluyo kaza etmek, tansiyon düşmesi oluyo ama beni görceksiniz deli gibi yatıyorum baya bi zayıfladım nerdeyse 40 kilo ya düştüm aşırı sıcak ve nem den emzirmekten, tutucam diyorum eşim kızıyo hepten zayıflayıp hasta olabilirsin tutma diyo fikrin için çok sağol bi yarın tutucam bakalım hastahanelik olmazsamguclubacismileguclubacismileguclubacismileguclubacismile
O zaman canım tutma Allah öylesini emretmiyor zaten sağlıgından olmadan tutacaksın, kısa günlerde ve kendini iyi hissetiğin zaman tutarsın inş ben öyle yapacağım önemli olan niyet
ben gece kalkamadım üstelikte morelim sıfırdı bugün oruca dün öglen yedigimle niyetlendim belki böyle biraz huzur gelir içime allahım yardım eder kıızımda emiyo ama allah onunda rızkını verir