Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hanımlar saçınızı boyattınız mı bebeğinizi emzirirken,benim kızım 9,5 aylık ben işe başlıycam boyayıp boyamama konusunda kararsız kaldım,yardım edin lütfen
boyadım diplerine değdirmeden çünkü ciltten alır süte geçer diye.bu doğrusumu bilemem ben böyle yaptım.kendi rengine boyadımki dip boya gerekmesin her ay.çünkü emzirirken sağlıklı bulmuyorum. benim beyazım önlerde çok belirgin diye boyadım,yoksa denemezdim.neticede en fazla 2 sene bi zaman
Benim kadar yapan yoktur heralde bebegim 3 aylikken lohusa depresyonundan olsa gerek siyahti saclarim once actirdim kuaforde sonra ustune duz boya yaptilar sonra 2 kere daha boyandi sari yaptrmak icin ugrastim tam oldu derken esim begenmedi ve tekrar siyaha döndüm bosuna bebegimede zarar verdm belkide ama oldu bi kere boyatcaksanda organik boyalari kullanmani tavsiye ederim canm..
Beyazlarım fazla olduğu için, ben hamileyken de emzirirken de boyadım. Herhangi bir sıkıntı olmadı. Hamileyken doktoruma sormuştum. Deriye geçme oranı o kadar düşük ki, bebeği etkileme olasılığı çok az demişti.
hamileyken sormuştum doktorum 2. aydan sonra boyayabilirsi demişti şimdi 2. aya kadar zararı olan sonra ollmuyormu,saçmalık arkadaşımın doktoru sonuna kadar boyama demiş.bence acaba dediğimiz hiçbirşeyi kullanmamak en doğrusu