Emziren anneler: Laptamil kullanan var mı?

kirazsekerim

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2013
2
0
6
İzmir
MİLUPA APTAMİL emziren anneler için sütlü içecek tozu üretmiş içinde kalsiyum demir folik asit A C D E vitaminleri varmış ben daha dün aldım kullanmaya başladım tadı harika salepe benziyor sıcak suyun içine koyarak hazırlıyorsunuz. Ben doğumdan sonra da kan ilacımı ve elevit vitaminimi içmeyi hiç bırakmadım ama bu ürün de oldukça hoşuma gitti bence içmekte fayda var. Aranızda kullanıp da kendini daha zinde hissettiğini ya da sütünün arttığını gören var mı?

cnm bnde 3 gün önce başladım bakalım inşallah iyi gelir 3 aylık kızım var ben doğumdan itibaren demir hapı vitamin hiç kullanmıyorum doktorum kullan demedi bende gerek görmedim zaten bebeğimde gayet güzel büyüyo şükür

cnm bnde 3 gün önce başladım bakalım inşallah iyi gelir 3 aylık kızım var ben doğumdan itibaren demir hapı vitamin hiç kullanmıyorum doktorum kullan demedi bende gerek görmedim zaten bebeğimde gayet güzel büyüyo şükür

İnşallah iyi gelir bebişlerimize canım benim oğlum da 3.ayına girdi bir de ben pompayla sütümü sağmanın çok faydasını görüyorum gece yatmadan sağıyorum özellikle sabaha dopdolu oluyor sütler :))

İnşallah iyi gelir bebişlerimize canım benim oğlum da 3.ayına girdi bir de ben pompayla sütümü sağmanın çok faydasını görüyorum gece yatmadan sağıyorum özellikle sabaha dopdolu oluyor sütler :))

ben nezaman sağcamı kestiremiyorum canım ya benim kız geç uyuyo 12den sonra 1e doğru arkasından bende yatıyom bazen 15 20 dakikaya uyanıyo azcık daha emziriyom uyuyo sağmaya korkuyom gene kalkarda emmek ister diye. 4 saate uyanıyo iki ğöğsümde dolmuş oluyo birini emiyo yatıyom yine ben diğerini sağmaya korkuyom gene uyanır diye birazda tembellik tabi uyuyom 2 saate uyanıyo tekrar genelde

Bende demir hapimi ve eleviti hic birakmadim oglum 4aylik doktorum sütün kalitesini arttirdigini soylemisti 3 ay kullanmami önerdi ben hala kullaniyorum cok şükür oglusumun gelişimi cok iyi. Diyetiseye gidiyorum hem yavas yavas zayifliyorum hemde sütü artirmaya yönelik beslenme programi uyguluyorum humana ve hipp te seker orani fazla oldugu icin diyetisyenim milupa still tea yi önerdi onu kullaniyorum laptamilin seker orani nasil aceba kullanan arkadaslar bilgi verirse sevinirim.

Back