• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emziren anneler için

Ascem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2020
52
32
3
31
Merhabalar size bir sorum olacak beneğim 6 aylık oldu emziren anneyim sütten kesmeden Zayıflamak istiyorum internette yoğurt tarçın zencefil zerdeçal tarifi gördüm. Sizce emziren anne kullanabilir mi? Öncelik bebeğimin sağlığı yemekleri azaltmayacağım su da bol bol içiyorum abur cubur ekmek kestim bu yöntemi de denemek istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim :)

Un şeker kesip spor yapmak kilo vermek için yeterli olur. Bebeğinizin alerjik bir durumu varsa yoğurt tüketimini artırıp bu baharatlara başlarsanız alerjik tepki verebilir. Diğer yandan toz halindeki her baharatın ömrü çok kısadır ve aldığınız toz baharatın taze olup olmadigindan emin olmadan duzenli kullanmayin, toksik etki yaratabilir. Tarçında durum daha farklı. Ithal ettiğimiz tarçının kaynağı çoğunlukla çin. Çin ve vietnam tarçını yüksek kumarin değeri sebebiyle öldürücü bile olabiliyor okuduğuma göre. Düzenli kullanımını düşünemiyorum. İlle kullanacaksaniz seylan tarçını, taze zencefil, taze zerdeçal kullanın. Ve unutmayın bu baharatların hepsi alerjiktir. Bebekte huysuzluk görürseniz kullanmayı bırakın.

Back