- 25 Şubat 2020
- 1.447
- 1.301
- 83
- 45
- Konu Sahibi kelebek1979
merhaba anneler,
aramızda mutlaka sağlık çalışanı veya ögretmen olan ve bebişini emziren anneler vardır ? sağlık çalışanlarının aşı sırası tamamlandı ve bugünlerde ögretmenlerin aşılaması başlayacak.
emziren anne olarak bu aşıyı vurdurdunuz mu, vurduracakmısını ? veya emziriyorum diye vurdurmayacakmısınız ?
yani bir yandan vurdurmayım diyorum, ama diger konu, eger vurdurmazsam sıramı kaybediyorum ve en sona tekrardan hak kazanıyorum. ve en sona ne zaman aşı sırası gelir orası belli degil![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
aramızda mutlaka sağlık çalışanı veya ögretmen olan ve bebişini emziren anneler vardır ? sağlık çalışanlarının aşı sırası tamamlandı ve bugünlerde ögretmenlerin aşılaması başlayacak.
emziren anne olarak bu aşıyı vurdurdunuz mu, vurduracakmısını ? veya emziriyorum diye vurdurmayacakmısınız ?
yani bir yandan vurdurmayım diyorum, ama diger konu, eger vurdurmazsam sıramı kaybediyorum ve en sona tekrardan hak kazanıyorum. ve en sona ne zaman aşı sırası gelir orası belli degil
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)