emziren anneler covid aşısı olmalımı

kelebek1979

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2020
1.447
1.301
83
45
merhaba anneler,
aramızda mutlaka sağlık çalışanı veya ögretmen olan ve bebişini emziren anneler vardır ? sağlık çalışanlarının aşı sırası tamamlandı ve bugünlerde ögretmenlerin aşılaması başlayacak.
emziren anne olarak bu aşıyı vurdurdunuz mu, vurduracakmısını ? veya emziriyorum diye vurdurmayacakmısınız ?
yani bir yandan vurdurmayım diyorum, ama diger konu, eger vurdurmazsam sıramı kaybediyorum ve en sona tekrardan hak kazanıyorum. ve en sona ne zaman aşı sırası gelir orası belli degil :(

Sağlık çalışanıyım emziren bir anneydim ve aşı oldum iki doz hiç bir yan etkisi olmadı bende

kızlar merhaba, sonunda aşı olmaya karar verdim, ve pfizer-biontech için randevu aldım.
aşı olanlara sormak istiyorum. hangi aşıyı oldunuz ? aşıyı oldugunuz gün emizrmeyi kestinizmi, yoksa normal şekilde emzirmeye devam ettiniz mi ?

kızlar merhaba, sonunda aşı olmaya karar verdim, ve pfizer-biontech için randevu aldım.
aşı olanlara sormak istiyorum. hangi aşıyı oldunuz ? aşıyı oldugunuz gün emizrmeyi kestinizmi, yoksa normal şekilde emzirmeye devam ettiniz mi ?
Aynı şekilde bende araştırıyorum uzun zamandır kızım 4 aylık olucak çok kararsızım herkes farklı konuşuyor
bu konuya bir açıklık getirilse keşke😭

Back