Bebek Beslenmesi Emziren anneler covid 19 aşısı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

umtsz vaka

ünlü bir üşenirin dediği gibi boşver
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
154
71
18
37
merhaba arkadaslar bugun covid 19 alman asisi oldum 6 bucuk aylik bebegim var emziriyorum acaba sorun olurmu doktora sormayi unuttum pazar oldugu icin gorusemiyorum suan aşı olupta emziren varmi

Şifa olsun aşınız.
Arkadaşım emzirmedi ama zaten sütten kesmeyi düşünüyordu 18 aylık bebeği, dayısı doktor ve çok kızmış emzirmediği için, bebeğini de koruyacaktın falan demiş. Geçen gün konuşurken anlatmıştı.

merhaba arkadaslar bugun covid 19 alman asisi oldum 6 bucuk aylik bebegim var emziriyorum acaba sorun olurmu doktora sormayi unuttum pazar oldugu icin gorusemiyorum suan aşı olupta emziren varmi
Merhaba geçmiş olsun ben de olmayı düşünüyorum da bir etki yaptı mı su ana kadar acbaa

teşekkür ederim emzireyim ozaman

kolumun hafif agrisi dışında sıkıntı yok simdilik sifa olsun insallah hepimize
Ben de 4 aylik bebeğimi emziriyorum da kararsız kaldım sinovac mi yoksa biontech mi olsam diye sağlık ocağında hemşire biontech olma o canlı virüs dedi covid gibi belitiler oabilir dedi kafamı karistirdi

Ben de 4 aylik bebeğimi emziriyorum da kararsız kaldım sinovac mi yoksa biontech mi olsam diye sağlık ocağında hemşire biontech olma o canlı virüs dedi covid gibi belitiler oabilir dedi kafamı karistirdi
ben biontech oldum kolumda hafif agri var bence bunyeyle alakali sinovac vurulanlardada ayni belirtiler gorule biliyor

Benimde persembe gunu asi gunum bebegim 14 aylik hayirlisi olsun sifa olsun insallah

Ben doğum yapar yapmaz gidip aşımı oldum. Aşı olduktan hemen sonra da emzirmeye devam ettim. Aşılarımız hepimize bol antikor olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…