Emziren anneler bir bakar mısınız?

Benim sütüm ilk 1 ay aşırı çoktu sağıp göğsümü rahatlatmasam şip şip damlıyordu ayrıca anne sütü dünyada eşsiz bir besin bir bebek için ve ilk gelen kolostrum sütü en kaliteli yağlı süt besin değeri çok çok fazla ve benim 17 aylık kızım bunu hergün bardak bardak içti düşünün o yönden çok şanslı kızlarım var siz araştırın biraz bu konuyu derim öyle yorum yazın ha sizin sütünüz yetmedi de kıskançlıktan öyle dediyseniz üzüldüm adınıza birde yorumlarda bulunan takviyeleri aldım 2 gündür kullanıyorum bugün yine büyük kızıma yarım biberona yakın süt sağabildim takviye kullanmak çok önemliymiş yazanlara teşekkürler

Bende de oluyor ara ara dogumdan beri multivitamin kullanıyorum yurtdışındayım emzirenler için önerilen Pregnacare breastfeeding vitaminleri içeriğine bakıp benzerlerini bulabilirsiniz. Ayrıca D3k2 alıyorum . Şimdi kolojene ve magnezyuma başladım

dedi bebeğini sadece mamayla büyüten kıskanç anne

bilgisizlik budur işte hanımlar bakın görün anne sütüne ısrarla boş desin diyor yaa cahillik kıskançlıkla birleşince böyle oluyor işte birazdan kimse bebeğini asla emzirmesin çünkü ben emziremdim yazacak

Evet benim de sonradan oldu.oturup kalkarken gözüm kararıyor benim de kesin D vitamini eksikliğim var hala.

Evet ben de ısrarla 2 yaşına kadar vermek istiyorum. Yoksa çoktan bırakırdım emzirmeyi seviyorum ama yorgunluk çekilecek gibi olmuyor.ben de çok acikiyorum hamileyken bu kadar canım istemezdi tatlı tuzlu resmen aşeriyorum desem yeridir. kansızlığa çözüm bulacağım anca böyle çözebilirim bugün eczaneye gideceğim ne varsa alacağım

Once okdugunu idrak ettigine emin ol sonra yorum yap. Okumuş cahiller çoğaldı sen gibi. Hele boyle bir konuda Kıskançlık yapabilecek bir Anne varmidir yani gerçekten inanmıyorum.
Kör kendinden bilir derler ya, kiskanc bir karakter oldugunuz yorunlarinizdan belli.
Dusunki sütüm olmasaydi bebeğimi emziremeseydim bunlar beni nasil etkilerdi bilmiyorum. En buyuk cahillik bu dur işte, yazik.

Anne sütüne boş besin diyen sensin cahillik de budur kıskançlık da budur boş yorum da budur üzgünüm bana laf yetiştirene kadar bi doktora görün sinirlerin epey gerilmiş

Anne sütüne boş besin diyen sensin cahillik de budur kıskançlık da budur boş yorum da budur üzgünüm bana laf yetiştirene kadar bi doktora görün sinirlerin epey gerilmiş
15 yasindamisin nesin sen ya
Anlamiyorsun ama yine son kez kısa ve oz yazacam belki bu defa anlarsin
45 günlük bebek için salgilanan süt 17 aylik bebegin ihtiyacini aslaaa karşilamiyor.
Yani sen diyorsunki örneğin sutteki Enerji miktari olarak 45 günlüğe ve 17 aylik bebeğe ayni enerji miktari yeter dimi okey yanlışlarinda boğul ne diyeyim.

Ben sizin anlama güçlüğü çektiğinizi okuduğunuzu pek idrak edemediğinizi düşünmeye başladım bakın ilkokul çocuğuna anlatır gibi anlatayım daha da olmazsa benden bu kadar. Bakın 45 günlük bebek tüm ihtiyaçlarını anne sütünden karşılar bunu bi öğrenin bu 1. İkincisi benim gibi sütü çok olan anneler eğer 2.bebeği varsa 2yaşını doldurmayan o fazla sütü sağıp veya normal emzirerek diğer bebeğine pekâlâ içirebilir kapiş? Ve ne olursa olsun anne sütündeki antikorlar her iki bebeğide beslemeye bağışıklığını korumaya devam eder.

Oğlunuzda lohusa zamanı emzirirken ishal olmuş muydu? 20 aylık büyüğüm 14 günlük küçüğüm var. 4 gündür ishal problemi yaşıyoruz. Bu normal mi? Anne sütü böyle bir şey yapar mı?

15. Aydan bildiriyorum. Net bir sekilde azaltacaksiniz baska yolu yok. Ben emzirmekten igrenir olmustum gunde 20-30 kez istiyo ve bi firt cekip birakiyodu. Once belli saatlere sonra Yemeklerden sonralara olarak azalttim. Ilk gun huysuzlandi ikinci gun o istemeden verince mutlu oldu saati geldiginde. Sonra da emzirerek uyutmayi kestim en son da gece emzirmeyi. Bunlarin hepsini iki hafta icinde yaptim. Ama bebegim cabuk adapte olabilen bi cocuk. Sizinkinde biraz surerse de yilmayin. Simdi gunde 4 kez emiyor. 3 ogun sonrasi ve uyku rutininde. Simdi min 10 dk emiyor ve mutlu mesut bi hale dondu. Ben onu ozluyorum o beni ozluyor. Bakisiyoruz oksuyoruz birbirimizi. Cok daha saglikli oldu. Umut var:) devam

Ne mutlu size. Çok güldüm bir fırt çekip bırakmasına simdilik azaltmaya çalışıyorum ve gündüz beslenmesi kötü olduğu için gündüzü azaltmaya karar verdim deniyoruz şimdilik. İstediğinde dikkatini dağıtacak bir oyun oynuyoruz sonra acıkınca atıştırmalık veriyorum. Gece de en azından emsin dedim gündüz çok yemediği için. Bir de diş çıkarma dönemine girdi yine bir dişi kaç günde çıkarıyor mahfoluyor anca memeyle sakinlesiyor.

Merhabalar 1 buçuk 2 yaş erkek bebek kıyafetlerine ihtiyacım var lütfen yardım edin bebeklerinize giydirip kullanmadiginiz kıyafetlerden de olur yardımcı olur lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…