- 17 Ocak 2020
- 28.130
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.864
- 598
Ay Allah Allah çok güldüm yaBenim oğlum sağ taraftan hiç emmedi
O memeye yaklaştırınca bile ağlıyordu
İlk zamanlarda o memeden içince direk kusuyordu
Ama bu kadar fark olmadı
Kusma yada memeyi istememezlik yoksa eşit emzirmeye calışın
Biraz fark olduğunu herkes söylüyor ama bendeki ciddi bir farkEmzirme bitincw ikiside eski haline gelir birinde daha cok sut oluyor olabilir çünkü benim oyle az sut olan ufak bol sut olan buyuk :)
Bebek emmediği zaman öyle yapılıyormuş ama benim bebeğim emiyor zaten. Emzirme dönemi bitince düzelir diye ümit ediyorum. Bakalımmmoteki memeyi kendiniz pompayla falan sağsanız ? esitlenir . biyerde okumustum
Ona razıyım inanınEmzirme bittikten sonra sarkık kaldı benim toplanmıyor, toplanacak gibi de değil
Evet canım bende boyleydim ilk gebeligimde sütten kesince düzeldi aynı oldular şuan yine emziriyorum bir bebeğim daha oldu ondada aynı oldu malesefEmzirme döneminde olan annelere sesleniyorum. Emzirmeden kaynaklı tek göğsüm çok küçük diğer teki aşırı büyük kaldı. Düzelir diye bekliyorum 4 ay oldu bi düzelme yok. Dışarıdan bile çok belli oluyor . Aranızda bu sorunu yaşayan var mı. Emzirme sonrası düzelir mi( resimdeki görsel bi tiktok fenomenine ait. Aynı sorunu o da yaşıyormuş . )
Düzelse bile tekrarlıyor yaniEvet canım bende boyleydim ilk gebeligimde sütten kesince düzeldi aynı oldular şuan yine emziriyorum bir bebeğim daha oldu ondada aynı oldu malesef
Rica emzirme dünyanın en güzel hissi tadını çıkarDüzelse bile tekrarlıyor yanineyse napalım çocuk yolunda çekilen her çile kutsaldır yeterki sağlıklı olsunlar. Teşekkür ederim ilginiz için ...
Annemin böyle oda sürekli aynı gogusu verdiği için daha doğrusu diğerinde pek süt gelmemiş anlattığına göre tabi annemin göğüsleri daha küçük ama yinede dikkatli bakıldığında fark ediliyor öylede kalmış. Sizinki neden kaynaklı bilmiyorum doktora danışınEmzirme döneminde olan annelere sesleniyorum. Emzirmeden kaynaklı tek göğsüm çok küçük diğer teki aşırı büyük kaldı. Düzelir diye bekliyorum 4 ay oldu bi düzelme yok. Dışarıdan bile çok belli oluyor . Aranızda bu sorunu yaşayan var mı. Emzirme sonrası düzelir mi( resimdeki görsel bi tiktok fenomenine ait. Aynı sorunu o da yaşıyormuş . )
İlk kez duydum bunu ama bir doktora görünün bence. Bide büyük olan göğsünüzde süt daha mı cok birikiyor acaba çoğunlukla o göğsünüzden emzirmeyi deneyin bideEmzirme döneminde olan annelere sesleniyorum. Emzirmeden kaynaklı tek göğsüm çok küçük diğer teki aşırı büyük kaldı. Düzelir diye bekliyorum 4 ay oldu bi düzelme yok. Dışarıdan bile çok belli oluyor . Aranızda bu sorunu yaşayan var mı. Emzirme sonrası düzelir mi( resimdeki görsel bi tiktok fenomenine ait. Aynı sorunu o da yaşıyormuş . )
İlk kez duydum bunu ama bir doktora görünün bence. Bide büyük olan göğsünüzde süt daha mı cok birikiyor acaba çoğunlukla o göğsünüzden emzirmeyi deneyin bide
onu da denedim canım. Tam tersi emzirdikçe süt çoğaldığı için daha da büyüyor.İlk kez duydum bunu ama bir doktora görünün bence. Bide büyük olan göğsünüzde süt daha mı cok birikiyor acaba çoğunlukla o göğsünüzden emzirmeyi deneyin bide
Umarım ilerde biri bu sorunu yaşarsa bnde aynı bu cevabı veririmBenimki de öyleydi emzirmeyi bırakınca düzeldi
Benim kızım sadece sol göğsümü emerdi hatta iki kızım da sadece sol göğsümü emdiUmarım ilerde biri bu sorunu yaşarsa bnde aynı bu cevabı veririm
Benim kızım sadece sol göğsümü emerdi hatta iki kızım da sadece sol göğsümü emdisağ göğsüm bir avuç sol göğsüm baya baya 2 avuç falan gelirdi. Bende çok korktum ama şimdi ikisi de orantıkı
Yorumlarınız içimi rahatlattı az da olsa umudum var artıkBenim kızım sadece sol göğsümü emerdi hatta iki kızım da sadece sol göğsümü emdisağ göğsüm bir avuç sol göğsüm baya baya 2 avuç falan gelirdi. Bende çok korktum ama şimdi ikisi de orantıkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?