Olabiliyor çok normal. Bebeğiniz de daha çok küçük. Eşit ememiyor olabilirEmzirme döneminde olan annelere sesleniyorum. Emzirmeden kaynaklı tek göğsüm çok küçük diğer teki aşırı büyük kaldı. Düzelir diye bekliyorum 4 ay oldu bi düzelme yok. Dışarıdan bile çok belli oluyor . Aranızda bu sorunu yaşayan var mı. Emzirme sonrası düzelir mi( resimdeki görsel bi tiktok fenomenine ait. Aynı sorunu o da yaşıyormuş . )
İkisinide emiyor ama büyük olan tarafı ilk zamanlar çok emzirmiştim biraz fark olmaya başladığını görünce küçük olan göğsümü daha çok verdim ama fark giderek daha çoğaldıHiç duymadım böyle birşey. Bebeğiniz ikisini de emiyor mu?
Süt çıkış kanalları mi tıkalı acaba?
Doktora danistiniz mi konuyu?
Görseldeki gibi bir fark mı acaba. Çünkü benimki tıpkı böyleBenm oğlumda sağ göğsümü sadece 3 ay emdi. 18 ay tek sol u emdi. Haliyle bi fark oldu ıkısı arasndabaya bi fark hemde. Ama emmeyi bıraktktan sonra zamanla eşitlenme oldu. Hafif bi farklılık hssedyorm ama ben hala cok az tabii
Sertlik falan yok . Sancımda yok . Çoğu kişi olur böyle diyor ama benim merak ettiğim düzelir mi???Kanallar tıkalı olsa mastit olursunuz ama baska açıklaması da yok gibi ilginç. Ikisini de esit emzirmeye çalışın sertlik varsa daha ileriye gider çünkü
Umarım düzelirKızım arada sağ memeyi tutsada hep soldan beslenmek isterdi. Sol sönükken, sağ taraf kocaman kalıyordu. Bir de bende meme protezi var, öyle bir geriliyorduki patlatacak gibi oluyordu. Emzirmeyi kestikten birkaç ay sonra düzeldi. Velhasıl düzeliyor.
Hayır. Emzirirken buna yakındı ama emmeyi braknca bebiş duzeldi. Tabii ki oyle kalmadıGörseldeki gibi bir fark mı acaba. Çünkü benimki tıpkı böyle
İki memeden de süt çekilince düzeliyor merak etmeyinUmarım düzelir
Olabiliyor çok normal. Bebeğiniz de daha çok küçük. Eşit ememiyor ola
Hayır. Emzirirken buna yakındı ama emmeyi braknca bebiş duzeldi. Tabii ki oyle kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?