Emziren anneler bi bakabilir miii 😩

nitaaa

「 İnanıyorsan denemeye değer! 」
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2021
30
22
3
Emzirme döneminde olan annelere sesleniyorum. Emzirmeden kaynaklı tek göğsüm çok küçük diğer teki aşırı büyük kaldı. Düzelir diye bekliyorum 4 ay oldu bi düzelme yok. Dışarıdan bile çok belli oluyor . Aranızda bu sorunu yaşayan var mı. Emzirme sonrası düzelir mi ( resimdeki görsel bi tiktok fenomenine ait. Aynı sorunu o da yaşıyormuş . )

Eklentiler

• ED098D89-2A1B-4905-9107-C215FB98CDA9.jpeg
    29,8 KB · Görüntüleme: 279
Hiç duymadım böyle birşey. Bebeğiniz ikisini de emiyor mu?
Süt çıkış kanalları mi tıkalı acaba?
Doktora danistiniz mi konuyu?

Olabiliyor çok normal. Bebeğiniz de daha çok küçük. Eşit ememiyor olabilir

Benim oğlum sağ taraftan hiç emmedi
O memeye yaklaştırınca bile ağlıyordu

İlk zamanlarda o memeden içince direk kusuyordu
Ama bu kadar fark olmadı
Kusma yada memeyi istememezlik yoksa eşit emzirmeye calışın

Kızım arada sağ memeyi tutsada hep soldan beslenmek isterdi. Sol sönükken, sağ taraf kocaman kalıyordu. Bir de bende meme protezi var, öyle bir geriliyorduki patlatacak gibi oluyordu. Emzirmeyi kestikten birkaç ay sonra düzeldi. Velhasıl düzeliyor.

Benm oğlumda sağ göğsümü sadece 3 ay emdi. 18 ay tek sol u emdi. Haliyle bi fark oldu ıkısı arasnda baya bi fark hemde. Ama emmeyi bıraktktan sonra zamanla eşitlenme oldu. Hafif bi farklılık hssedyorm ama ben hala cok az tabii

Hiç duymadım böyle birşey. Bebeğiniz ikisini de emiyor mu?
Süt çıkış kanalları mi tıkalı acaba?
Doktora danistiniz mi konuyu?
İkisinide emiyor ama büyük olan tarafı ilk zamanlar çok emzirmiştim biraz fark olmaya başladığını görünce küçük olan göğsümü daha çok verdim ama fark giderek daha çoğaldı

Kanallar tıkalı olsa mastit olursunuz ama baska açıklaması da yok gibi ilginç. Ikisini de esit emzirmeye çalışın sertlik varsa daha ileriye gider çünkü

Görseldeki gibi bir fark mı acaba. Çünkü benimki tıpkı böyle

Kanallar tıkalı olsa mastit olursunuz ama baska açıklaması da yok gibi ilginç. Ikisini de esit emzirmeye çalışın sertlik varsa daha ileriye gider çünkü
Sertlik falan yok . Sancımda yok . Çoğu kişi olur böyle diyor ama benim merak ettiğim düzelir mi???

Umarım düzelir

Eşit emzirmeye çalışıyorum umarım düzelir

Emzirme bitincw ikiside eski haline gelir birinde daha cok sut oluyor olabilir çünkü benim oyle az sut olan ufak bol sut olan buyuk :)

oteki memeyi kendiniz pompayla falan sağsanız ? esitlenir . biyerde okumustum

benim yengem birini emzirince ötekini sağardı böyle bir problemi vardı ama resimdeki boyutta değildi. uzun bir zaman sonra eşitlendi göğüsleri.

Ben değil ama bir arkadaşım aynısını yaşadı yanlış hatırlamıyorsam emzirmeyi sonlandırdıktan sonra düzeldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…