• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

emziren annede karın ağrısı ve bel ağrısı

mineminem

Öykü Irmak'ım & Anıl Göktürk'üm
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2013
465
107
123
Merhaba sevgili anneler
Doğumumun üzerinden 4 ay geçti adet olmadım fakat günlerdir karin agrisi ve bel ağrısı cekiyorum sezeryanla spinal doğum yaptim daha önce bel agrim yoktu.yeni başladı siz de boyle bir durum yasadiniz mi

Canım bel ağrıların için sırt bel kaslarını güçlendirici hafif egzersizler yapmanı öneriyorum çünkü doğum sonrası dönemde gerçekten kaslar kendini çok salıyor. Karın ağrısının bir çok sebebi olabilir tuvalete en son ne zamanne şekilde çıktın bilemiyorum. adetin başlayacak olabilir, üşütmüş olabilirsin, parazit olabilir.. Şiddetine göre ihtimaller değişir. Iki sıkıntın için de mutlaka doktora görün.. Umarım önemli şeyler değildir . Hemen en kötüsünü düşünmemek lazım..

geçmiş olsun..

Cevabın için TSK ederim cnm agrilarim azaldi biraz artarsa gidicem artik napalim hiçte sevmiyorum doktora gitmeyi

emzirmek ve bebeği hep kucakta tutmak kucakta uyutmak, bunlar bel ve boyun ağrısı yapar.bende de çok oldu.
emzirmeyi bırakınca ve çocuk ayaklanınca kendiliğinden geçti, ama tabi dr.una git mutlaka seninki belki de başka bişeydir.

Back