Emziren anne hamile kalabilir mi

Süt hormonun yumurtlama yı etkilediğini öğrendim. Tek seferlik bir ilişki ama döngü zamanı en yüksek güne denk gelmiş sezeryan ile doğum yapmıştım. Tutması Düşük bir ihtimal diye teselli ediyorum kendimi
Onun uygulaması zor kuralları var. Bebek kesinlikle ek gıda almayacak, su içmeyecek, her gün düzenli aralıklarla, uzun sürelerle emecek buna rağmen max 6 ay koruma oranı var. Yine de biliyorsunuz korunma yöntemleri bile %100 etkili değil. Daha dikkatli olmanız faydanıza olacaktır.

Cok var, sut korumaz oyle bir sey yok. Sadece emzirirken yumurtlama daha az oluyor onun disinda normal zamanlardan bir farki yok
Tek tesellim yumurtlama az olması ve tek seferlik bir ilişkide tutma oranı düşüktür diye avutuyorum suan. Reglime daha 1 hafta var mide bulantısı dışında gebelik belirtileri de yaşıyorum psikolojik mi bilmiyorum zamanda geçmiyor

Tek tesellim yumurtlama az olması ve tek seferlik bir ilişkide tutma oranı düşüktür diye avutuyorum suan. Reglime daha 1 hafta var mide bulantısı dışında gebelik belirtileri de yaşıyorum psikolojik mi bilmiyorum zamanda geçmiyor
Her hamilelik tek iliskiden meydana geliyor. İliski sikligi o “tek iliski” yi tutturmakla ilgili yoksa hamile kalip uzerine pekistirme yapmiyoruz

Doğum yapalı 5 ay oldu. Korunmasız bir ilişkim oldu yumurtlama zamanımda süt korur diyorlar bu şekilde hamile kalan oldumu
Doktorum bana sütün koruması bebeğini her saat başı düzenli emzirdiğinde olur, ancak o zaman hormonlar hamile olmaya engel olabilir demişti. Ama sizin 5 aylık bebeğinizde muhtemelen bu kadar sık emzirme durumu pek de mümkün değildir, o yüzden hamile kalma şansınız elbette var.

X