Emziren anne gebe kalirmi

Asyamm1907

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2020
51
21
38
33
20 aylik bi kizim var emziriyorum hala. Adetim 8 gun gecikti. Normalde bu kadar gecikmezdi bel agrisi ve bacak agrilari var. Merak ettigim sey su test yatim 4 gun once negatif cikti acaba cocuk emzirdigim icin testte cikmiyo olabilirmi. Daha once cocuk emzirip hamile kalanlar kacinci gun ogrendiniz

Emzirmek bir doğum kontrol yöntemi değildir ki.
Eğer ek önlem almadan yani korunmasız ilişki olduysa elbette ki hamile kalma riski var.

Emzirmek bir doğum kontrol yöntemi değildir ki.
Eğer ek önlem almadan yani korunmasız ilişki olduysa elbette ki hamile kalma riski var.
Sut koruyor diyor ya bizim insanlarimiz zaten kizim tedaviyle oldu. Hamile kalmam diye bende 2 senedir hic bi onlem almadim. Cunku istiyordum olursa olsun dedim. Simdi gecikme var ama negatif cikiyo polikistover sendromu var bide gec yumurtlama olayi oluyo bende. Acaba sut verdigim icin mi testte cikmiyo merak ettim. Malum virusten kan vermeye de gidemiyoruz. Cocuguda boyle bi durumda emzirmek istemiyorum. Zehirler diyiorlar korkuyorum

Öyle bir şey yok süt zehirlemez. Haberlerde gördünüz mü hiç hamileyken emzirdi diye diğer çocuğu zehirlenen?
Tandem emzirmeyi bir araştırın.
Ayrıca emzirdiğin için kanda-idrarda çıkmaması gibi bir şey olmaz, demek ki şuanlık gebe değilsin o yüzden negatif sonuç alıyorsun.

Kalır çoookkkkk var kalan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…