Emzirememek

elif14417

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
84
40
38
Merhablar bugün doğum yapalı 17.gunum .bebeğimi ilk günden itibaren emzirme sorunlari yasiyorm.bekeb ağzına memeyi tamamen alıyor.kahveringi kısım hepsi ağzında lakin içine vekmiyir.sadeceemzik gbi kullaniyor.gpgusum bosalmiyor.bende ağzına ellimle sagiyorum.ama çok yoruldum gogus ucum var ama bebek cekmiyor içime ne yapabilirim lütfen yardım edin.cok zorBu durumdayim

Göğsün boşalmadığı için emzik gibi kullanıyordur süt kanalların tıkanmaya başlamış belli ki elle sağmak yetmeyebilir açılması için sana da zararı var, e bebek in markası olan baby plus el pompası al bence fiyatıda çok uygun en azından hem kanalların açılır kanalların açıldığında da bebeğin daha sağlıklı emer ve emme gücünü kaybetmeden bir an önce yapmalısın tabiki. Sağlıklı mutlu günlere bebeğinle

Hatta şöyle bir bakayım dedim e bebeğe mochi markalı bir ürün daha getirmiş yeni bnde şimdi gördüm açıkçası daha kolay gibi duruyor kullanımı lakin birşey diyemem öyle olması konusunda. Bende dediğim ürün var söylemiş olduğum gibi

Merhaba, ınstagramda ayşe ebe var. Emzirme ve meme masajıyla ilgili çok güzel paylaşımları var. Bir gozatin isterseniz.

İmkanın varsa avent elekrikli pompa al gögsün açılsın süt yeteri kadar gelirse damaklamayı öğrenir süt sağım makinası kanalları açıyor bende tam 20 gün uğraştım damaklaması için. Tabi gögüs boşalmayınca mastit olmuştum malesef. Uzun süre pompa ile paralel ilerledim. Hatta şırınganın içine sütümü koydum. Bebeğime gögsümü verdiğimde annemde ağzının yanından şırınga ile sütü damlattı öyle damaklamayı başardı biraz. Birde bi ara silikon gögüs ucu kullandım ama sizde uc varmış zaten o zamam ona gerek yok. Pes etmeyin öğreniyorlar ve inanılmaz güzel bir duygu emzirmek. Ben çok çabaladım oldu da ama 3 ay sonra bebeğim kendi bıraktı emmeyi sağarak devam ettim bi süre. İçimde yaradır emmeyi bırakması...

Evt bndede elektrikli var sagiyorum sutumu.damaklama için ne denediniz kenardan enjektör ile süt mü verdiniz

Sutum var elektrilkli sağma makinesiyle sagiyorum ama çekmiyor gogusumu sorun burda

Evt bndede elektrikli var sagiyorum sutumu.damaklama için ne denediniz kenardan enjektör ile süt mü verdiniz
Aynen sütümü sağdım sonra sağdığım sütü enjektöre çektim. Bebeğime gögsümü verdim tabi o damaklamıyor yalıyor resmen memeyi. Annemde enjektörü aldı bebrğimin ağzının yanından ağzının içine az az damlattı çok az damlattı bebeğim sandi ki memeden geliyor süt biraz zahmetli bir iş aman dikkat edin enjektörü çok sıkmayın. Bir deneyin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…