emzikk

nbuz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
257
3
118
Sakarya
kızlar bizim prensesin emzıkle arası pek yok.aslında bu duruma seviniyorum.fakat kolik oldugu ıcın aglama krızlerınde emzıgı azıcık ucundan recele batırıyoruz şıp diye susuyor.biliyorum çok yararlı bir şey degıl ama mecbur kalıyorum.prenses 3.ayına girdi.acaba ne gibi bir zararı olur =(

istemiyorsa neden zorluyorsunki
hemde her defasinda agzina $eker koyarak
3. aydan sonra gaz olayi biter en azinda kolik çokk az kalir
bo$una çocuga hayatda ihtuyaci olmayan bi$ey yuklemeyin, gida bile diyemiyorum yani adina

zorlamıyorum ıstemedıgı zaman asla vermıyorum.sadece cok agladıgında onunla bu sekılde sakınlesıyor

Benim de oğlum 4,5 aylık oldu emzikle çok arası yok eğer çok acıkmış ya da çok uykusu gelmişse ağzına alıyor. Hatta uykuya dalacağı sıra pırt diye fırlatıyor ağzından. Bence reçel vs. gibi şeyler olmadan ver bir şekilde pes edip o sıra alır sanıyorum tabi sabır istiyor o ağlamaya içi dayanmıyor insanın zaten bitti bitecek ağlamalar Allah'tan kolaylıklar diliyorum sana.

benim kızımında hiç bebekken arası yoktu 5.ayda işe başladığım için bi şekilde alıştırdık mecburen tutamıyodu annemde reçele batırıyodu o zaman alıyodu bende yaptım yani mecburen ama öle çok kolik hastası değildi sadece uyurken bide ağladığı zaman takardı 1.5 yaşındayken çene dişlerini çıkarırken annem dişim ağrıyo istemiyorum dedi bıraktı 1-2 kere aklına geldi veya görünce taktı ama attı hemen şu an 26 aylık arkadaşımın 33 aylık kızı var tam bi emzik hastası mesela

Back