Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim büyük oğlum nerdeyse 4 yaşına kadar emzik emdiiiii en son emziğinin yarısı kopmuştu o haliyle emmeye çalıştı ağzında durmuyordu eliyle tutup da emiyordu bende hergün ucundan ucundan kesiyordum ufak ufak farketmesin diye neler yaptım bırakması için bırakmadı sonra da üstelememeye başladım kendi kararını verip bıraktı ben artık büyüdüm buna gerek yok dedi emziğini hala saklıyorum yerini de biliyor arada bir gidip ağzına alıyor yarım emziği ben bunu nasıl emiyordum diyor çok tatlı yaaa kurban olurum ben ona
senın oglunda aynı benım gıbıymıs ben emzık manyagıyım hatırlıyorum 7 yasında kadar elımde agzımda hıc bırakmıyodum ılkoluka basladım cebımde gıdıp gelıyordumbana ne yapsalar bırakmıyordum sonra bırgun...
adıle nasıtın uykudan once programı vardı adıle teyzecım basladı saymaya ısımlerı benım ısmımıde saydı kalk bakıyım cıkar onu agzından at sobaya ben attım atıs o atıs bıdahada almadım ama suan emzık koleksıyonum var abartmıyorum belkı 100 tane vardır bebısıme hergun bırını verıcem:1hug:
senın oglunda aynı benım gıbıymıs ben emzık manyagıyım hatırlıyorum 7 yasında kadar elımde agzımda hıc bırakmıyodum ılkoluka basladım cebımde gıdıp gelıyordumbana ne yapsalar bırakmıyordum sonra bırgun...
adıle nasıtın uykudan once programı vardı adıle teyzecım basladı saymaya ısımlerı benım ısmımıde saydı kalk bakıyım cıkar onu agzından at sobaya ben attım atıs o atıs bıdahada almadım ama suan emzık koleksıyonum var abartmıyorum belkı 100 tane vardır bebısıme hergun bırını verıcem:1hug:
valla emzik bebeğimi sakinleştiriyo bu kadar sölim