Bebek Beslenmesi Emzik tavsiyesi ama...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Birmeleks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2017
773
722
merhaba
Sorum su yeni emzik alacagim ama philips avent olmasin cunku oglusum onu kavrayamadi yani ememiyor.Suanda wee damakli emzik kullaniyoruz.+3 ay emzige gecicez fakat kenarlari yumusak olmasi lazm oglum uyuyakaldiginda ya da yatarken agzindan dusurdugunde kafasini acitiyor en azindan kenarlarida yumusak silikon emzik bilen var mi???damakli olmak kaydiyla.bu konuda tavsiyesinizi bekliyorum tesekkur ederiim.

Bunun uzerine emziklerin gelistirilmesi lazm :) ureticilerin dikkat etmesi lazm ister istemez dusuyor agzindan ve yattigi yerden direk yanagina kafasina geliyor.

merhaba
Sorum su yeni emzik alacagim ama philips avent olmasin cunku oglusum onu kavrayamadi yani ememiyor.Suanda wee damakli emzik kullaniyoruz.+3 ay emzige gecicez fakat kenarlari yumusak olmasi lazm oglum uyuyakaldiginda ya da yatarken agzindan dusurdugunde kafasini acitiyor en azindan kenarlarida yumusak silikon emzik bilen var mi???damakli olmak kaydiyla.bu konuda tavsiyesinizi bekliyorum tesekkur ederiim.
merhaba. 2 aylık kızımda aventin soothie emziğini kullandım. bizde de sorun oldu. aldı çok sevdi ama sürekli düşüyordu. şimdi aventin ultra soft emziğini aldım çok memnunum. çok yumuşak ve diğeri gibi dakika başı ağzından fırlamıyor. uykuda bile tutabiliyor ağzında. yapısıda çok güzel damaklı gibi ama tam öyle de değil. bi incelemeni tavsiye ederim.

Merhaba. 3 aylik kizim sadece ve sadece dr browns ful silikon emzigi tuttu. Nuk'tan tutun Avent soothie'ye bakkal emziginden Wee marka emzige elimde her cesit var. Hicbirini sevmedi. Avent soothie sozde anne memesine en yakinmis ama hikaye. Dr browns daha yumusak. Bir gece vakti kizimin surekli memeyi emzik gibi kullanmasindan ağzından çıkarınca cildirir gibi aglamasindan bunalip nobetci eczaneye gittik allah askina elinizde ne emzik varsa verin birinden birini tutar illaki dedik birkac tane aldik. Sadece dr brownsu tuttu. Hala daha ondan baskasini istemiyor aventi arada yutturmaya calisiyorum atiyor agzindan 3 aylik sey:)

Damakli demissiniz pardon. Dr browns ful silikon damakli degil ama istediginiz gibi yumuşacık ve her tarafı silikon tek parca. Benim kizim damaklida ögürüyor. Chicco physio soft damaklinin da her tarafi silikon sanirim.

Damakli demissiniz pardon. Dr browns ful silikon damakli degil ama istediginiz gibi yumuşacık ve her tarafı silikon tek parca. Benim kizim damaklida ögürüyor. Chicco physio soft damaklinin da her tarafi silikon sanirim.
Tesekkur ederim chicco komple silikon emzik aldik fakat onu da tutmadi :) keske daha once gorseydim msjnizi dr.Browns bakrdm

Merhaba,
Ben bebegime natursutten markasinin full kaucuk damakli emzigini almistim. Cok yumusak bir yapisi var, tavsiye ederim. Internetten bulabilirsiniz. Dogumdan sonra bir sure memeyi kavrama sorunu yasamisti, o yuzden onu vermistik ve tutmustu. Fakat memeyi kavramaya baslayinca emzige gerek kalmamisti ve tekrar vermedik. Bir ara uyumasina yardimci olur mu diye aventin silikon emziklerini denedik ama bebegim tekrar emzik tutmadi. Ben de emzik yerine bol bol sarilarak ve emzirerek onu sakinlestiriyorum. Tavsiye ederim.
#sarilmaninmucizesi
#huggiesannesiyim

merhaba
Merhaba,
Ben bebegime natursutten markasinin full kaucuk damakli emzigini almistim. Cok yumusak bir yapisi var, tavsiye ederim. Internetten bulabilirsiniz. Dogumdan sonra bir sure memeyi kavrama sorunu yasamisti, o yuzden onu vermistik ve tutmustu. Fakat memeyi kavramaya baslayinca emzige gerek kalmamisti ve tekrar vermedik. Bir ara uyumasina yardimci olur mu diye aventin silikon emziklerini denedik ama bebegim tekrar emzik tutmadi. Ben de emzik yerine bol bol sarilarak ve emzirerek onu sakinlestiriyorum. Tavsiye ederim.
#sarilmaninmucizesi
#huggiesannesiyim

Merhaba,
#sarilmaninmucizesi
#huggiesannesiyim
Birde onu deneyecegim sanirim tesekkurler sadece damakli emzik tutuyor

Emzik verme sebebiniz ne?
Meme reddine sebep oluyor.
Anne varken neden plastiği emsin?
doğal emme içgüdüsünü tatmin etmeye yarayan ve bebeğe güven hissi veren destekleyici bir gereçtir. Adı üzerinde emzik-yalancı meme;gerçek memeyi emme zevkini asla tattıramaz. Emziğin amacı çocuğun emme davranışında; doyuma ulaşmasını sağlamaktır. .Ayrica meme de (anne sutu) emiyor.Bebegime doktorumuza danismadan herhangi bi girisimde bulunmuyoruz.Ve Ellerini fazla agzina soktugu icin emzik emmesi daha iyi.Tesekkurler.

doğal emme içgüdüsünü tatmin etmeye yarayan ve bebeğe güven hissi veren destekleyici bir gereçtir. Adı üzerinde emzik-yalancı meme;gerçek memeyi emme zevkini asla tattıramaz. Emziğin amacı çocuğun emme davranışında; doyuma ulaşmasını sağlamaktır. .Ayrica meme de (anne sutu) emiyor.Bebegime doktorumuza danismadan herhangi bi girisimde bulunmuyoruz.Ve Ellerini fazla agzina soktugu icin emzik emmesi daha iyi.Tesekkurler.
Elini ağzına sokması gayet doğal bir şey emzikten iyidir. Emzik tokluk hissi verir, bebeğin memeyi reddetmesine sebep olabilir. Ayrıca adı üstünde yalancı meme. Hijyenik de değil. Bıraktırmadı ayrı mesele. Anne memesiyle doyuma ulaşsın, plastik parçasıyla değil.

Elini ağzına sokması gayet doğal bir şey emzikten iyidir. Emzik tokluk hissi verir, bebeğin memeyi reddetmesine sebep olabilir. Ayrıca adı üstünde yalancı meme. Hijyenik de değil. Bıraktırmadı ayrı mesele. Anne memesiyle doyuma ulaşsın, plastik parçasıyla değil.
Ellerini ve ya parmagini emmesindense de emzik daha iyi.4 aylik bebegim yeterince istahli ve kilolu anne sutuylede doyuma ulasiyor.4
Aylik ve 7.100 kg da dr.Baslarda hizli kilo almasinin zarari olabilcegini soledigi icinde emzik kullandik.Tek bir konuda katilabilirim hijyenik olmayisi konusunda..

Merhaba
Benim 2 buçuk aylık bi oğlum var ilk çocuk ve ilk emzik verdim midesi bulandı bir aylıktan sonra da çok sefer denedim ama tutmuyo şimdi de elini emmeye başladı acaba farklı emzik markaları denesem tutarmı çevremde ki herkes alıştırma diyo ve tutmaz diyolar ama göğsümü emzik olarak kullanmaya başladı artık sizce ne yapmalıyım

Merhaba
Benim 2 buçuk aylık bi oğlum var ilk çocuk ve ilk emzik verdim midesi bulandı bir aylıktan sonra da çok sefer denedim ama tutmuyo şimdi de elini emmeye başladı acaba farklı emzik markaları denesem tutarmı çevremde ki herkes alıştırma diyo ve tutmaz diyolar ama göğsümü emzik olarak kullanmaya başladı artık sizce ne yapmalıyım
Alissin canim onlarin arkadasi oluyor emin ol cok rahatliyorlar.Bence emzik kullanmalisin.Emme icgudusunu tatmin etmeli.Farkli markalar dene en kolay damakli emzikleri tutuyorlar.

X