- Konu Sahibi mavixsxxsxxsxxsxxsx
-
bende veriyorum dogduktan 2 hafta sonra falan vermiştim halada kulanıyorum gerci cok sık atıyor agzından ama bazen hayat kurtarıyor vallakaydirigubbakcemile3
ben bunu kulanıyorum silikon damaklı emzik
arkadaşlar emzik kullanıyomusunuz..benim oğlum 18 günlükk ve ilk defa bugün verdik ve çok güzel emiyoo..chiccodan almıştım damaklı kauçuk emzik.sizlerde kullanıyomusunuzz??kullanıyorsanız hangi marka?
Bende 3 günlükten beri NUK Kauçuk damaklı emzik kullanıyorum walla bende anne gögüsüne en yakın bu diye bunu aldım.Daha doğrusu karnı tokken bazen mızıldıyor ozaman veriyorum bide gece uyucağı zaman ama büyük kurtarıcı.yani emzirmiyelim bebeklere emzik verelim demiyoruz...Ayrıca benim doktorum emzik kullanmanda sakınca yok büyük bir kurtarıcı dedi...
arkadaşlar ,1 yaşına kadar bebeklere damaksız emzik tavsiye ediliyor 1 yaşıdan sonra damaklı kullanılması erekiyormuş....chicco,nuby,jablo gibi markalarda ildiğimiz emzikleren farklı beek emzikleri var...anne memesine en yakın...onları kullanmanızı tasiye ederim....kiraz emzikler gibi görünüyor ama iki tarafından hafif basık..yassı emzik...
sizin doktor 1 tane çıkmıştır hangi doktora hemşireye sorarsanız kimse emzik önermiyor. Ben bebeği aç bırakıp emzik veriyosunuz demedim ki bir müddet sonra bebek annesini emmeyi reddiyor. Sonra anneler üzülüyor mecbur mamaya başlıyor çocuk 4-5 ayda memeden kesiliyor.
Bunlar benim şahit olduğum ve birebir yaşadığım şeyler. Emzik yüzünden 3.5 ayda ek gıdalara başladık şimdi 2günde bir aklına gelirse emiyor. Sonradan pişman olmayın diye söyledim ama sizler daha iyi bilirsiniz İsteyen çocuğuna istediğini versin beni ne ilgilendirir. Sağlıkla kalın
arkadaşlar emzik kullanıyomusunuz..benim oğlum 18 günlükk ve ilk defa bugün verdik ve çok güzel emiyoo..chiccodan almıştım damaklı kauçuk emzik.sizlerde kullanıyomusunuzz??kullanıyorsanız hangi marka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?