4 yıldır emule kullanıcısı olarak ben tarif edeyim
Emulenin türkçe versiyonu var onu kurduktan sonra
Ayarlarını netteki emule ayarları yazan bir kaç siteden ayarlarsınız
Güncel sunucu ekleme modemde port açma sağlam sunucular ekleme vs
Ayar yapma kısmı biraz bilgi ister ama isterseniz yardım edebilirim
Ayarları tam yaptıktan sonra arama kısmına filmin orjinal adını yazmanız gerekir ordan tercihlerden uzantısına kapasitesine diline bakarak seçim yaparsınız ki ben genelde bir kaç uzantı ve kapasite seçiyorum bazen istediğiniz gibi kaliteli olmuyor
Haricinde şuan en mantıklı olanıda google aradığınız filmi yazıp yanına emule linki derseniz bir kaç site çıkar orda kad yüklemesi diye ibare olur ordan tıklarsanız hazır sağlam kişilerden indirme yaparsınız.
Emule için netinizin sınırsız olması gerekir aksi takdirde baya yüklü fatura gelir.Birde sağlam virüs programı lazım bazen dosyanın adı başka içi başka ya da virüs olabiliyor.
İndirmede rapidden indirme gibi değil zaman alan bir şey.
Haricinde emule yi C sürücüsüne yüklemeyin formatta inen dosyalarda gitmesin.Ben hep D sürücüne kurarım ve kapasitesi yüksek hdd ye kurmanızda fayda var hem dosyalar o sürücüye iner hemde templeri orda olacağı için yer gerekli.
Haricinde filmlerin uzantılarına göre de nette alt yazı sitelerinden türkçeleştirebilirsiniz.Uyum içinde filme konuşmalara dikkat etmek lazım
Müzik konusunda belgeseller konusunda da bayağı başarılı ben çok seviyorum emucuğumukaydirigubbakcemile3