emsan yemek takımı?

buanbuan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
1.728
42
163
İzmir
Arkadaşlar yemek takımlarına bakarken emsan yemek takımı gördüm ve çok begendim.Hiç emsanın yemek takımını kullanan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim...

benim ablam kullanıyor, çok memnun.. bende aldım fakat henüz kullanmaya başlamadım.. ama çeyizimde en severek aldığım eşyam diyebilirim.. kesinlikle endişe etmeden al derim.

bende var ama daha kullanmaya başlamadım...emsan ın kalitesine güvenerek aldım...gerçekten de çok güzeller...

Bende çeyizime emsan 84 parça yemek takımı ,kahvaltılık seti,tencere seti ve çatal bıçak takımı aldım umarım sorun çıkmaz ama beğenerek aldım.

inşallah çıkmaz canım ya.Bence çok beğendim.Kaça aldınız kızlar yemek takımı?

ben evkurdan aldım.Emsanın kampanyası var tencere seti(22 prç)porselen tabak(84 prç) ve çatal bıçak sandıklı(91 prç) 1249 TL verdim.

ben evkurdan aldım.Emsanın kampanyası var tencere seti(22 prç)porselen tabak(84 prç) ve çatal bıçak sandıklı(91 prç) 1249 TL verdim.

iyi günlerde kullan canım... Bana sadece yemek takımı lazım.450 ye bıraktılar peşin para. Ama işte ne biliyim kararsız kaldım:S

Teşekkür ederim canım.Bence beğendiysen al derim fiyatı da çok uçuk değil.Kütahya falan baya uçuk fiyatta bilyorsundur.

yemek takımını bilmem ama bende tencere takımını emsan almayı düşünüyorum. annem yıllardır emsan tencere kullanıyor. hala çok memnun...

bende geçende gördüm çok zarif yemek takımları var görünüş güzel ama kullanan biriyle karşılaşmadım nasıl olur bilemiyorum

ben de evkurdan aldım.. 4 tencere, 1 düdüklü clipso kapak, 3 cezve, devrilmez demliği olan çaydanlık ve 3 tane minik tencere..750 tl..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…