Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bu tencere yeni çıkmış heralde emsanın çok tatlı rengi ve görüntüsü kırmızısı yok ama çok beğendim yorumları alayım![]()
kızlar bu tencere yeni çıkmış heralde emsanın çok tatlı rengi ve görüntüsü kırmızısı yok ama çok beğendim yorumları alayım![]()
Seramik olması ve şekli çok güzel ama renginden pek hoşlanmadım, kırmızı olsaydı iyiydi. Ben de kırmızı severlerden olduğumdan seramik tencere ve tavalarımı kırmızı aldım :))
genel olarak mutfagın ne renk canım..tencereler güzel iç açıcı bir renk..ama mutfagın genel olarak kırmızı ise pek hoş olmaz tabi![]()
bende kırmızı yapıyorum o yüzden ya kırmızısı yok dedıler![]()
Başka markaların seramiklerine de bak canım istersen. Ben Esse'den aldım, hem dee kırmızı :))
emsan karacaya satıldı hatta karaca'nın mağazalarında satılıyor. dışı güzel olsa bile içi beyaz olan seramik ürünler gerçek seramik değil bence. fark ettiysen moneta'da bile içi beyaz olan seriler daha ucuz... ben korkmazın natura setinden alıcam, hemen herkes de beğeniyor...![]()
rengi çok ciyak.bende begenmedım mutfagın rengı ne olursa olsun uyacagnı sanmıorum..
canım sanırım bunun bordosu var kırmızıya bende denk gelmedim ama bordosu karaca satan mağazalarda vardı gördüm şekil olarak çok hoşuma gitti
Bence harika! Biraz zevk meselesi ama klasik görünümden çok canlı renklerle cıvıl cıvıl bir mutfak olabilir. ister ahşap ister beyaz vs. mutfak olsun, renkli eşyalarla harika bir ortam oluşabilir. Ben Düğünce Gelinleri Çeyizlerine Bunları Koyuyor | Dugunce.com burada mor rengini gördüm ama aynısı değil sanırım. Merak edenler bakabilir. Güle güle kullan, güle güle pişir yemeklerini :))
teşekkürler canım sonunda bi beğenen oldu![]()
Bence kendi zevkine göre tasarla o yeşil tonlarında önlük, mutfak aksesuarı vb. alabilir tamamlayabilirsin mesela. Mutfağını bütünlersin. Ayy çok özendim. :)) Kendi evime geçsem de şu eşyalarımı seçmeye başlasam artık :)
ya ben genel olarak kırmızı yapıyorum ama herşeyin kırmızısı olmuyo e be ne alcam o zaman mecbur iki renk olcak banada en yakın yeşil geliyo
Yeşil ile zıt renktir kırmızı ve olabilr aslında iki renk yapabilirsin. Ya da yeşil ile turuncu olabilir, mor olabilir. Bunlarla da kombin yapabilirsin eşyalarında.