merhaba arkadaşlar.. çeyiz için hazırlıklardaym bende :) yemek takımımı kütahya istememe rağmen emsann modelini beğendiğim için emsan aldım çatal bıçak takımını su takımında emsan aldım çelik tencere hisar aldım..sizce çatal bıçak takımım paslanırmı ? güvenerek aldım ama birkaç kişi şikayetçi olmuş içime ukte düştü karacadan uzak durdum hep herkes şikayetçi diye. aranızda emsan yemek takımı yada çatal bıçak takımı kullanan varmı ?
canım her markanın kalitesiz ve kaliteli serileri olduğunu düşünüyorum. Misafir takımı alıp annelerimiz gibi 20 yıl kullanmak istiyosan ve taş gibi kalsın istiyosan evet parayı bayılmak lazım onlarda zamanında bayılmış çünkü :) Emsan el değiştirdiğinden beri benim güvenim sarsıldı ama tabii alan arkadaslar kullanıp yorum yazarlarsa bizde gerçeği öğrenmiş oluruz :)
canım bence porland ve bernardonun iyi serilerinede bakmalısın porselen için:) bernardonun 6 kişilik günlük ckb leri 12 lere göre kalitesi çok düşük onları tavsiye etmiyorm, e günlüktede 89 parça ckb ye ihtiyacın yok :) ckb için aryıldız hisar korkmaz jumbo bunların yine iyi serilerine bakabilirsinevet canm bende aldım bir iyi bir kötü anlayamadm karacayı direk eleyince geriye kütahya emsan kalyo modelide emsandan beğenince başka çare kalmyo şimdi alacağm kahvaltı takımım ve günlük yemek ve çatal bıçak takımım var yorumlara göre hareket etmek istiyorum kullanan arkadaşlar paylaşırlarsa iyi olur bizim için
:)
Kuzenim 3 yldır kullanıyo çok memnun o tamamen kullanımlailgili. ıslak bırakmıcaksın hiçbi takımı makinedn çıkınca vs kurulayıp koymak gerekmerhaba arkadaşlar.. çeyiz için hazırlıklardaym bende :) yemek takımımı kütahya istememe rağmen emsann modelini beğendiğim için emsan aldım çatal bıçak takımını su takımında emsan aldım çelik tencere hisar aldım..sizce çatal bıçak takımım paslanırmı ? güvenerek aldım ama birkaç kişi şikayetçi olmuş içime ukte düştü karacadan uzak durdum hep herkes şikayetçi diye. aranızda emsan yemek takımı yada çatal bıçak takımı kullanan varmı ?