• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emsan ÇKB takımı hakkında yardım / soru ?

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
163
$emsan çkb.webp

Bu takımın modelinin adını bilmiyorum ama bir benzinci bir dönem kampanya yapmış 100 TL yakıta 1 ÇKB veriyormuş fakat şimdi böyle bir takım 4,95 TL

yani 6 kişilik yapacak olursak 29,70, 12 kişilik tk 59,40 TL oluyor.

Ben baktım sade hoş bir model, nasıldır emsanın çkb?

Sizce alınır mı?

(Bu arada günlük kullanım için düşünüyorum, bir tane sandıklı 12 kişilik takımım var, onun haricinde kahvaltı tk. ile uygun yeşil saplı tk da var)

canım o modeli benim günlük çkb me çok benzettimm.. Emsan reyhan benimki.. burdan http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/512637-suhosunn-ceyizleri.html bakabilirsin.. 6 kişilik takımı 150 tl ye aldım.. Tabiki 6 adet çatal kaşık bıçak şeklinde değil :) tatlı çatalı, bıçağı, kaşığı ve çay kaşığı dahil olucak.. Kalitesini kullanmadığım için bilmiyorumm.. Ar yıldızın çkbsini almak için gitmiştimm mağazaya emsanı alıp çıktımm.. :)

Son düzenleme:
Teşekkür ederim cevap yazdığın için :)

evet benziyormuş epey, Emsan sonuçta kaliteli bilindik bir marka,
bir de seninki gibi tatlı kaşığı çatalı falan yok ama zaten diğer takımlarımda var onlar,
bunları günlük için düşündüm,
fiyatı çok uygun oluyor diye düşünüyorum ama bakalım başka yorum yapan olacak mı :)

canım bizde geçen gün emsandan ama karaca mağazasından günlük için çatal kaşık bıçak takımı aldık. kampanya varmış tek tip 250 tl idi. bizim aldığımız modele benziyor seninkide. bence günlük için gayet şık ve yeterli bir takım. biz set aldık tek tek alınınca daha pahalıya geliyordu :34:

O zaman ben bundan bi takım yapayım en iyisi :) 6 yemek çatalı 6 yemek kaşığı 6 da bıçak alsam 29,70 TL
tatlı için olanlar olmasın :) zaten çay kaşıklarım falan hepsi var ayrı

Back
X