Emsan çatal bıçak takımını kullananlar, önerir misiniz?

merakli_kiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2012
111
0
Merhaba arkadaşlar, ben aranıza yeni katıldım... Aylardır forumu takip ediyorum:) Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Çatal bıçak takımı için bir süredir araştırma yapıyorum, hisar ve jumbo çok hoşuma gitmesine rağmen bana çok pahalı geldi, karaca için ise paslanma yapıyor gibi olumsuz yorumlar duydum. benimde dikkatimi emsan çekti fiyatları makul ölçüde, fakat kalitesi hakkında bir fikrim yok... Kullanan arkadaşlar varsa bana fikirlerini söyleyebilirler mi acaba???

canım emsanın ürünleri kalitelidir diye biliyorum ben.Çatal bıçak takımı ben de almadım henüz ama korkmaz,emsan,hisar,jumbo gibi bilindik markalardan şaşmamak gerekir diye düşünüyorum.

Emsan isim yapmış yılların kaliteli markalarından biridir.. Kullanmadım ancak kullanan ve memnun olan tanıdıklarım var..

Ben çok memnunum. Kesinlikle almanı öneririm canım. 5 aylık evliyim, hergün kullanıyorum. Ben misafire ayrı, günlüğe ayrı almadım.Aldıklarımı kullanıyorum, hatta eşimde dahil herkes, ne hoş ne kaliteli diyorlar. Modelinin ismini unuttum ama reklamlarda çıkan, kenar kısımlarında altın sarısı çizgisi olan model. Bıçak ve kaşık kesimleri çok orjinal, estetik.Bulaşık makinesinde yıkanıyor devamlı, hiç sıkıntım yok. Şiddetle tavsiye ederim. Bir Hisar, Jumbo kalitesinde. Hem onlara görede çok uygun.

Ben çok memnunum. Kesinlikle almanı öneririm canım. 5 aylık evliyim, hergün kullanıyorum. Ben misafire ayrı, günlüğe ayrı almadım.Aldıklarımı kullanıyorum, hatta eşimde dahil herkes, ne hoş ne kaliteli diyorlar. Modelinin ismini unuttum ama reklamlarda çıkan, kenar kısımlarında altın sarısı çizgisi olan model. Bıçak ve kaşık kesimleri çok orjinal, estetik.Bulaşık makinesinde yıkanıyor devamlı, hiç sıkıntım yok. Şiddetle tavsiye ederim. Bir Hisar, Jumbo kalitesinde. Hem onlara görede çok uygun.

Canımm içimi çok rahatlattın, ikimizde aynı modeli beğenmişiz :) bu hafta sonu gidip alacam inşallah hisarın vitrininin önüne gidip kedi gibi bakmaktan iyidir:)

Merhaba canım benimde arkadaşım emsan çatal bıçak kullandı aynı karacanın ürünleri gibi hemen paslandı sonra öğrendik ki karaca firması emsanı satın almış çinden mal getirip satıyormuş. Anlayacağınız emsan eski emsan değil çin malı. bence de güvenilir markalardan şaşma.

emsan mirage yi çok beğendim ben de almayı düşünüyorum onu kaliteli de göründü bilmiyorum annem de beğendi öyle kolayına beğenen biri değil. ama tabi sen bilirsin fiyat olarak da 485-500 arasında değişiyor.. çok araştırınca insan şaşırıyor çok farklı fiyatlar var ve güvenemiyorsun da ben emsanın o modelini beğendim taksitlerim bitince ondan almayı düşünüyorum ..

emsan mirage yi çok beğendim ben de almayı düşünüyorum onu kaliteli de göründü bilmiyorum annem de beğendi öyle kolayına beğenen biri değil. ama tabi sen bilirsin fiyat olarak da 485-500 arasında değişiyor.. çok araştırınca insan şaşırıyor çok farklı fiyatlar var ve güvenemiyorsun da ben emsanın o modelini beğendim taksitlerim bitince ondan almayı düşünüyorum ..

güle güle kullan canım benden sana bi tavsiye internetede bak baya uygun fiyata garantili veriyorlar. ben hisarın bin liralık ürününü 575e satın aldım:)

teşekkür ederim meraklı kız:) ben zaten hep internetten araştırıyorum çok faydasını gördüm :)

teşekkür ederim meraklı kız:) ben zaten hep internetten araştırıyorum çok faydasını gördüm :)

bende emsanın ckb takımını aldım mırage yı begenıp gıtmıstım ama orada baska bır modelıne vuruldum resmen hem cok kalıtelı hemde cok zarıf gorundu gozume adını unuttum sımdı ınternet sıtesıne bakarken arkası ısıklı cıktıgından model net degıldı ama gıdıp gorunce bayıldım ve hemen aldım 470 dedıler ama 440 a aldım ınt sıtesındede 476 gıbı bır sey sanırım.

mirage ı alan arkadaslar takımdaki parcalar hakkında ne dusunuyorsunuz ? ozellıkle pasta çatalı hakkında?

X