canim benim ne uzunu, cok tesekkur ederim detayli bir bicimde anlattigin icin.. oncelikle kilo almadigina cok sevindim, cunku ben de almak istemiyorum bosuna bir de vermekle ugrasirim. demek ki ilaclar her bunyede ayni etkiyi gostermiyor. umarim ben de kilo almam. gerci ben henuz karar vermedim sperm bulunmadan hazirlanip hazirlanmayacagima. doktor hazirlanmami isteyecektir heralde, emre bey oyle demisti. suan duygularim cok karisik o nedenle ne karar veririm bilemiyorum. ama buyuk ihtimalle ben de isi sansa birakmamak icin hazirlanirim gibi geliyor. peki o toplanmayan fazla fazla yumurtalar sonra ne oluyor? acaba bir sonraki adet donemi daha mi yogun geciyor? bir de senden rahim filmi istemis miydi, ya da sen hic cektirmis miydin sonucun vardi da oyle mi gittin? Yani kan testi bile istememesi garip geldi acikcasi, tup bebek yapmadan once herseyine bakmasi gerekmez mi? Mesela ben bahceci fulya'da guvenc beye muayene olmustum, o bana tup bebekten once her kadina rahim filmi cekiyoruz tuplerin tikanik olup olmadigini gormek icin dedi. cunku tupler tikaniksa tup bebek tutmayabiliyormus o nedenle de herseyin dogru duzgun olduguna emin olmak istiyoruz demisti. ben de bu rahim filmi olayindan cok korkuyorum bazisi inanilmaz agrili diyor bazisi hic oyle fazla bir agri hissetmedim diyor, herkesin aci esigi birbirinden farkli diye heralde. Kusura bakma yine sorular sordum ama ayni doktor olunca ve siz bu asamalari bizden once gecirmis oldugunuz icin soyledigin her sey benim icin cok onemli..