2011 mart annesi olmayı beklerken 13.hafta yoğun kanama ile üçgün hastanede10 gün de evde hiç kıpırdamadan yatmıştım ve bebeğim bizi bırakmadığı için çok mutluyduk. fakat 19. haftada suyum geldi ve biz yine acile koşturduk. beni doğru düzgün muayene bile etmeden bebeğin suyu değil deyip eve gönderdiler evet içim rahatlamıştı ama ters giden birşeyler vardı bebeğimin hareketleri iyice azalmıştı. tam dört hafta sonra 23. haftamda tekrar suyum geldi , bu kez doktor bana bebeğimin suyunun çok azaldığını söyleyip beni beş saat uzaklıktaki yere sevk etti. eşimle apar topar üniversite hastanesine gittik ve doçent olan doktorum beni 28. haftaya kadar bekletmek için çabaldı ve 27+ 5. güne kadar günde en az beş litre su içerek hiç kalkmadan yattım. bebeğimin suyu bi azalıp bi çoğalıyordu doktorlar bile şaşırmıştı bu duruma ve her geçen gün daha da ümitleniyordum.27+5 de sezeryan ile doğum yaptım. başarılı bi doğum yaptığımı söylediler bana ancak bebeğim yoğun bakımdaydı ve sadece 930 gramdı onu sadece iki kere görebildim o hali hala gözlerimin önünde miniğim birtanm sadece beş gün dayanabildi. acımı kalbime gömmeye çalışıyorum ama o sorumsuz doktoru düşündükçe acım daha da katlanıyor... lütfen arkadaşlar içinizde benimle yaklaşık aynı şeyleri yaşayıp ta sağlıklı doğum yapan var mı. bana enfeksiyon yüzünden kesenin delindiğini söylediler ve bir daha bu durumu yaşarım diye çok korkuyrum. ayrıca bana adanada tavsiye edebileceğiniz bi doktor var mı, lütfen yardım