• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(emr) erken gelen su napmalıyım

bellisimaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
15
0
86
Sakarya
Merhaba hocam,şuanda 36.haftanın içindeyim 33-34 arası bir akşam idrarımı yaptıktan sonra suyum geldi çok yoğun gelmese birazcık ıkındığımda akıyordu hemen hastaneye gittik doktorum hastanede değildi ebeler muayene etti suyun geldiğini onayladılar.hemen ağrı kesici fitil,nidilat,2 doz celestone,birde antibiyotik yapıldı ordan doğumevine sevk ettiler aynı tedavi ile 3 gün hastanede kaldım sık sık NST'ye bağlandım kendi özel doktorumda doğum evide sebebini araştırmadılar ara ara suyum yine geldi şimdi evde tedavi görüyorum hala nidilat kullanıyorum 4x1 dozda doktorum 38.haftayı hedefliyor,doktorum şehrin en iyisi işinin ehli ve çok eski bir doktordur fakat bir okadar yoğun,yani muayeneden sonra özel konuşma dahi yapamıyoruz küçük bir yırtılma olmuştur ordan sızıyordur dedi ona çok güveniyorum ama tatmin olamadım sizin düşüncelerinizede çok önem veriyorum ve sürekli takip ediyorum.Hocam ben sizce ne yaşıyorum neler yapmalıyım ayakta kalmam risk faktörü oluştururmu,nidilat uzun kullanımda bebeğime zarar verirmi,lütfen beni biraz aydınlatırmısınız... :18:

Back
X