• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emporio armani she ???

fitifitii

hmmm..
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
159
21
98
Kızlar bu parfümü orjinal yada açık parfümde deneyenler, kullananlar yorumlarınız neler ??:))

Çoğu insanın bayıldığı, benim iğrendiğim bir kokudur.
Denemeden alma.
Bayık bir koku bence. Çok itici.
Açığını da, orijinalini de denedim.
Açığını U1 çok güzel yapmıştı. Başka markaları bilmiyorum.

Çoğu insanın bayıldığı, benim iğrendiğim bir kokudur.
Denemeden alma.
Bayık bir koku bence. Çok itici.
Açığını da, orijinalini de denedim.
Açığını U1 çok güzel yapmıştı. Başka markaları bilmiyorum.

Anladım canım. Peki çiçeksi baymayan bi parfüm önerin var mı ? Mesela chloe love denemiştim bargellodan beni acayip boğmuştu. Bilindik olarak avon wish of love tarzı bi parfüm arıyorum kalıcı olan. Yardımcı olabilir misin ?

Anladım canım. Peki çiçeksi baymayan bi parfüm önerin var mı ? Mesela chloe love denemiştim bargellodan beni acayip boğmuştu. Bilindik olarak avon wish of love tarzı bi parfüm arıyorum kalıcı olan. Yardımcı olabilir misin ?

Çiçeksi diyebileceğimiz Bvlgari Jasmin Noir, Calvin Klein Beauty, Alien gibi kokuları seviyorum ben. Ama Bvlgari Jasmin Noir'in açığını yapamıyorlar. Kesinlikle orijinali denenmeli. Bu kokuların hepsinde bir sıcaklık var. Fresh değiller, sıcacık ve tatlılar. Daha oryantal yani. Bilmiyorum sever misin.

Hafif ve pudralı çiçek kokusu olarak Lacoste Pour Femme (açık parfümcülerde lacoste klasik olarak geçer) ve Kenzo Flower da denenebilir. Lacoste çok güzel bir koku bence , Kenzo'nun parfümü ise kimilerince bayık bulunuyor. Bence değil.

Bunlar dışında en çok önerilen çiçek kokularından Lady Million ve Jadore'a da bakmalısın. Ben ikisini de sevmemiştim diye hatırlıyorum ama sevenleri çok.

wish of love tarzı bir şey arıyosan channel chance eau de tendre yi denemelisin bence. ama klasik turuncu chance değil bu dediğim pembe şişe.
zaten şişesi de wish of love a çok benziyor. bence avon bu kokuyu örnek alarak yapmış zaten.
onun dışında hugo boss femme, guess girl,nina ricci premier jour bunlar aynı tarz kokular.

tatlim ben cok uzun süre Lacoste Touch of Pink kullandim. bargellodan alıyordum. harika bi koku dene bayilacaksin

Ben de lisede severek kullaniyordum simdi çok agir geliyor :s

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Versace parfümlerini şiddetle tavsiye ederim. Ayrıca Fresh Line parfümleri de oldukça hafif ve hoştur.

Back