- 14 Haziran 2022
- 369
- 790
- 33
- Konu Sahibi yildizperisiii
Öncelikle şunu belirtiyim hem sağlık hem de psikolojik yönünden tedavi(ilaç )alıyorum. İkisi de iki yıldan fazladir. Son zamanlarda biraz kötüyüm herhalde ondan olacak ki, gereğinden çok fazla empati yaptığımı farkettim. Birinin başına bı olay geliyor ve ben sanki kendi başıma gelmiş gibi üzülüyorum.hadi üzül ağla sonra kendine gel ama yok. Ruh hali geçmiyor. Örneğin arkadaşımın annesi vefat etti. Evet herkes üzüldü ama kız bile kendi hayatına bakmaya başladı ben hala ona üzülüyorum. Evet tabi hayatına bakacak hayat devam ediyor ama bana noluyor anlamıyorum. Sadece kendi etrafimda da değil. Bı haber görüyorum ona üzülüyorum başka bı görsel görüyorum ona üzülüyorum. Sanki bütün herşey benim başıma geliyor gibi üzülüyorum.hepsine kendi derdim gibi üzülüyorum.Sosyal medyayı aktif kullanmiyordum, paylaşım yapmıyorum ama ana sayfada çıkanları falan okuyordum. Baktım hep kötü seyler çıkıyor beni kötü etkilemeye başladı kapattim onları da. Bu durumu da yeni farkettim sayılır. Çünkü önce kesinlikle böyle birisi değildim. Mesela fırsatını bulsa beni bı kaşık suda boğacak kız için bile onun da böyle böyle dertleri var yazık diyorum.??
Acaba ağlamak için bahane mi arıyorum
Acaba ağlamak için bahane mi arıyorum

Son düzenleme: