Empati yeteneğini sahalara alalım ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz kardesiyle konuşsun,siz de artık çocugunuzu baktirtmazsiniz heralde eltiye.

Madem kardeşinizden mesaj geldi okudunuz. ( ki bu arada kardeşiniz ne yazmış onu belirtmediniz. ) kadının kocasıyla olan konuşmasına bile isteye girmişsiniz işte . Asıl suçlu sizsiniz. Allahtan elti safmış da anlamamış mevzuyu.

Özellerinde ne konuşacaklarini size mi soracaklar?

1- Cocugunuza kimse vuramaz
2- sifresini bilsek bile insanlarin mesajlarini okuyamayiz. Sizin de bahaneniz harika yalniz: OKUMUS BULUNDUM
3- ozur dilemis daha ne yapsaydi?
4- cocugunun olmamasi ne alaka?
5- bu kadar yukselmeden once kv’nin durumunu dusunseydiniz keske
6- kv neden ortada kaldi o kismi hic anlamadim zaten

Ben bu kardesten gelen mesaji bahane diye dusunuyorum

Yahu hatanı kabul etsene be kadın. Kadının kocasıyla olan özel mesajlaşma sohbetine girmişsin. Ayıp bu yaaa ayıp ayıp.

Eline vurmadan sonrasını okumadım, gerek yok. Eşim, öz babaları ellerine vurmayı bırak bağırıp höt zöt bile yapamaz, yapmadı. Çocuklarınız bu kadar kıymetsiz mi? Kadını eve sokmamanız gerekirken elli tane bahane buldunuz. Eltiye gelen mesajı okurken utanmadınız mı? Çocuklarınız olmasaydı yuvarlanın gidin alışmışsınız birbirinize derdim ama çocuklara üzüldüm. Benim evime kimse böyle zırt pırt girip çıkamaz. Aynı bina olması hiç fark etmez. Telefon şifremi sadece ev halkı bilir, çoluk çocuk kimse birbirinin mesajlarını okumaz bizde.

Empati yeteneğinize hayran kalmamak elde değil . Kardeşim beni aramış ulaşamamış aynı evdeydik merak edip aradı onu yetişemedim whatsapa girdim son konuşma sayfası açıldı . Şimdi şöyle bi durum var ben böyle bile isteye bişey yapsam daha önceden Allah bilir neler görürdüm . Aramız iyi olduğunu düşündüğüm halde gördüm bunları .

Herkesin kendi telefonu yok mu? Niye birbirinizden arıyorsunuz, kardeşiniz size eltinizin telefonundan mesaj atıyor. Eşimle bu kadar ortak kullanmıyoruz telefonları.
Ayrıca kimsenin eşiyle olan mesajlarına bakılmaz. Öyle ismimi gördüm de inanmadım. En son sizi konuşmalarına denk gelmeniz ne büyük tesadüf.
Ortada ortak ilgilenmeniz gereken bir kayınvalide varken mesajları karıştırıp sonra bir daha konuşmam noktasına gelmeyecektiniz.
Eltinin mesajları yanlış ama sizin yaptığınızda normal bir tarafı yok. O lafları bilerek görüşmeye devam edeceksiniz mecbur.

Ayrıca çocuğunuza vuran eltiyle iyi olurken sizde samimi olamazsınız, olmamalısınız. Oluyorsanız içi ayrı dışı ayrı durumu sizin içinde geçerli.

Yapmanız gereken çıkış yapıp kardeşiniz ile olan mesajlaşma sayfasına girmekti.
Size zerre inanmıyorum. Sebebi ne olursa olsun okunmaz. Okumaaaaaaazzzzz. Kimse kimsenin özelini o ku ya mazzzzz bitti gitti.
Adınızı görseniz bile okunmaz.

Aranız iyi falan değil. Tribünlere oynuyorsunuz ikinizde. Yaşanan mevzudan belli işte.

Boyle seyler var mi ya
Daha hos sekilde ifade edilmez mi boyle seyler bilemedim abov
Cok azdim diyip seyinin fotosunu atan bir akrabamin yazismasini okumus olsam evime bile sokmam sjdjsn

Boyle seyler var mi ya
Daha hos sekilde ifade edilmez mi boyle seyler bilemedim abov
Cok azdim diyip seyinin fotosunu atan bir akrabamin yazismasini okumus olsam evime bile sokmam sjdjsn
Yahu ben örnek verdim. Resmini atmasa da akşama pembe renk incili tanganı giy hatun seni mutfak masasında kıtlayacam da diyebilir . Karı koca muhabbetleri sonuçta. Yani özeli okuması yanlış. Adamın kendi karısı istediği zaman azar, fantazi yapar .

Adamin hic o tarz oldugunu dusunmuyorum karisiyla yengesinin dedikodusunu yapan vasat bir fişfikçi

Aranız iyi falan değil. Tribünlere oynuyorsunuz ikinizde. Yaşanan mevzudan belli işte.

Ben zaten msjları okuduğum için pişman oldum bana kızabilirsin diye ona da söyledim ismimi görünce okudum bu konuda özür dilerim dedim . O tarz msj görsem neden okuyayım ben . İsmim yazdığı için yani her satır da benim ismim . Neyse ben zaten okumamam gerektiğini biliyorum bu konuda ne yapmam gerektiğini sormuştum

İletişimi kesip sadece yatalak kadın için muhatap olmak. Kadın ölünce de artık hiç görüşmemek. Yani ben olsam öyle yapardım. Eski tadınız kalmaz. Yenisi de zor zaten.

İletişimi kesip sadece yatalak kadın için muhatap olmak. Kadın ölünce de artık hiç görüşmemek. Yani ben olsam öyle yapardım. Eski tadınız kalmaz. Yenisi de zor zaten.
Beni gerçekten fesatlık yapmak gibi düşünmeyin dediğimi ben söylemek bile istemedim sindirmeye çalıştım eşimle konuştuğumda eskaza görmüşsün eskisi gibi olmaz hiç bişey söyle dedi bana kayınvalideme bi görevimiz var ortal paydada nasıl yapabilirim diye . Çünkü hep alttan alan çok herşeyi büyütmeyen biriyimdir . Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…