Emolyacım giremedim uzun zamandır.1,5 ay aradan sonra evime döndüm nihayet,gittiğimde kıştı artık havalar ısındı bende gelir gelmez ev işlerine daldım ancak yazabiliyorum ,gelmeden 4 gün önce gittim kontrole masajı verdi hergün yapıyorum benim masaj gögüslerin birbirine yaklaşabilmesi için biraz ayrık duruyorlar birde yara yeri için jel verdi.Ağrılarım hafifledi çocuklar ve ev işleri ile kendimi yorunca sabahları hafif ağrım oluyor ama dayanılmaz değiller.Cicişler daha iyi geliyorlar gözüme ama hala çok sert ve ayrıklar ne bileyim zaman gerekli galiba ama bu halleriyle bile çok güzeller .Senden haberler nasıl herşey yolundamı memnunmusun gögüslerinden masajlara devammı ve yumaşadılarmı???Görüşmek üzere canım öpüyorum:80:
İyi olduğuna çok sevindim canım. Bende iyiyim artık iyice hafifledi ağrılar, kol hareketlerimde baya iyileşti. Göğüslerim benimde ayrık. Masaj vermişti doktorum ikisini ortaya doğru itip bırakıyorum çok az farketti ama yaklaşıyorlar yavaş yavaş yalnız hala sertler. Günde üç defa her hareket bir dakika şeklinde masaj yapıyorum. Şekilleri ve büyüklükleri benim isteğim gibi zamanla yumuşayacaklar sanırım bakalım, inşallah canım herşey istediğimiz gibi olur